Hoşgeldiniz  

TRT ANTALYA RADYOSU CANLI YAYINI 2365M.ZİRVEDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Semih Köken | 06 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

TRT ANTALYA RADYOSU CANLI YAYINI 2365M.ZİRVEDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, TRT Antalya Radyosu’nun ‘Akdeniz’in Sesi’ programına konuk olarak sektördeki gelişmeleri ve Olympos Teleferik’in alternatif turizmdeki yerini değerlendirdi.

Antalya Lara’da yer alan “TRT Antalya Radyosu”nda Tayfun Yönlü’nün yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu Serkan Ersöz’ün yaptığı Akdeniz’in Sesi programı turizm bölümü Kemer’den canlı olarak yayınladı.

Kemer’in alternatif turizmdeki en önemli noktalarından birisi olan Olympos Teleferik işletmesinin 2365m. deki zirvesinden gerçekleşen canlı yayına Genel Müdür Haydar Gümrükçü ile Down-Olympos MTB Enduro Dağ Bisikleti organizatörü Ömer Nizam katıldı. Ömer Nizam önümüzdeki günlerde düzenlenecek Down-Olympos MTB Enduro Dağ Bisikleti organizasyonu hakkında bilgiler verdi.

Alternatif turizm dendiği zaman Olympos Teleferik akla geliyor!

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, TRT Antalya Radyosu’nun ‘Akdeniz’in Sesi’ programına konuk olarak sektördeki gelişmeleri ve Olympos Teleferik’in alternatif turizmdeki yerini değerlendirdi.

Geçtiğimiz yıl 220 bin ziyaretçiyi Tahtalı zirvesine çıkardıklarını belirten Haydar Gümrükçü, Olympos Teleferik’in Antalya’nın örnek bir teknolojik yapısı olduğunu söyledi. Gümrükçü, “Tahtalı zirvesi, Olympos Teleferik ile Antalya’nın mutlaka gezilmesi gereken ilk noktalarından birisi. İlgi oldukça fazla. Teşekkür ediyoruz.  Alternatif turizm dendiği zaman Olympos Teleferik ilk akla gelen yerlerden bir tanesi.  Geçtiğimiz yıl 220 bin insanı burada ağırladık. Bu da oldukça önemli ve keyif verici bir sayı. Olympos Teleferik Antalya’nın örnek bir teknolojik yapısı oldu. Antalya’ya böyle bir katkı sağladığımız için oldukça mutluyuz” dedi.

Bu yıl zor bir sezon olacak!

Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamalarında bu yıl zor bir yıl da olacağını belirterek, “ Yaz sezonu tam gelmemekle birlikte, ocak, şubat ve mart aylarını biz geçen yıla göre daha iyi geçirdik. Tabii ki esas olan yaz mevsiminin nasıl geçeceği. Herkes gibi bu konuda bende çok iyimser değilim. Ancak bunu nasıl daha olumlu hale getirebilir, beklentilerimizi nasıl yukarı çekebiliriz diye bir takım önlemlerimiz var. Olympos Teleferik olarak biz bir gezi destinasyonuyuz. Otellere göre biraz daha avantajlıyız. Çünkü her türlü misafiri burada ağırlayabiliyoruz.  Tanıtıma daha çok önem vermeye başladık. Fuarlara katılarak daha çok tanıtım içine girdik” dedi.

EXPO 2016’da Teleferik maketi ilgi çekecek…

EXPO 2016 için Olympos Teleferik’in hazırlıklarını da değerlendiren Gümrükçü “EXPO 2016’nın yönetimi ATİB ( Alternatif Turizm İşletmeler Birliği ) olarak bize bir alan verdi. ATİB’in tüm üyeleri ile birlikte her birimiz burada bir stant yaptık.  Bizde burada bize verilen alanda dağımızı, Teleferiğimiz alt istasyonu ve üst istasyonu ve kabinleri ile beraber 40 m2.lik bir alanda maket hazırladık.  Bu da tanıtımımıza önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.trt_olympos1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle