Hoşgeldiniz  

Trans Taurus Dağ Bisikleti Rallisi Tamamlandı

Semih Köken | 07 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Trans Taurus Dağ Bisikleti Rallisi Tamamlandı

Kemer‘de düzenlenen Trans Taurus Dağ Bisikleti Rallisi sona erdi.

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Trans Taurus Dağ Bisikleti Rallisi’nin son gününde sporcular, 60 kilometrelik Kemer- Çukuryayla- Beycik yaylası etabını geçti. Türkiye‘den 56, Rusya‘dan 12, İsrail‘den 2, İngiltere ve Almanya‘dan 1’er sporcu olmak üzere toplam 72 bisikletlinin katıldığı yarışmada sporcular, dereceye girebilmek için yayla yollarında dar ve zorlu parkurlarda hem zamana hem de rakiplerine karşı yarıştı.

Yarışmanın sonunda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi. Yarışmanın kadınlar kategorisinde Rus Marina Rostovtseva birinci, vatandaşı Maria Gumenneya ikinci, aynı ülkeden Svetlana Shanina üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde Rus İvan Seledkov birinci, İsmail Mutlu Demir ikinci, Rus Yuri Levinzon üçüncülüğü elde etti. Takım kategorisinde Dror Pekatch ve Gal Tsachor ikilisinden oluşan İsrail takımı birinci, Erol Özbey ve Bora Tirki’den oluşan takım ikinci, Caner Alpay ve Emre Altınova‘dan oluşan takım üçüncü oldu. 40 yaş üstü erkekler kategorisinin birincisi Burak İzmirlioğlu olurken, Rus Konstantin Sahonchik ikinci, Sezgin Milli üçüncü oldu.

Trans Taurus Genel Koordinatörü Ömer Nizam, yarışmanın Türkiye‘nin ilk Dağ Bisiklet Rallisi olduğunu söyledi. 3 gün süren yarışta sporcuların 190 kilometre pedal çevirdiğini anlatan Nizam, bu yıl yaptıkları organizasyonun gelecek yıllarda yapılacak olan yarışların öncüsü olduğunu vurguladı.

Görüntü Dökümü

————————-

-Etaplardan detaylar

-Finiş çizgisi detay

-Ödül alanlar toplu görüntü

-Ömer Nizam ile röportaj

(Haber-Kamera: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya) DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle