Hoşgeldiniz  

‘’ TRANS TAURUS’’ DAĞ BİSİKLETi ETAP YARIŞI ETKİNLİĞİ KEMER’DE START ALIYOR.

Semih Köken | 19 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

‘’ TRANS TAURUS’’ DAĞ BİSİKLETi ETAP YARIŞI ETKİNLİĞİ KEMER’DE START ALIYOR.

TOROSLARIN EPİK GÜZELLİĞİ, ‘’ TRANS TAURUS ’’ ETKİNLİĞİ İLE “EPIC” YARIŞLAR SERİSİNE EKLENECEK FARKLI BİR SPORTİF KARAKTERE BÜRÜNÜYOR.
TRANS TAURUS etkinliği dağ bisikleti yarışlarına yeni bir soluk getirerek Türkiye’de oldukça yeni olan etap yarış formatında yapılan ilk etkinliklerden birisi olarak Antalya Kemer bölgesinde 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde hayata geçiyor. 3 gün boyunca Toros dağlarının eşsiz manzarası eşliğinde sporcular 190 km’lik parkurda kondisyon ve dayanıklılıklarını test edecekler.
Kemer Kaymakamlığı himayesinde Kemer Belediyesinin destekleri ile yapılacak etkinlikte, etaplar Kemer’den start alıp, Kemer’de bitecek ve üç gün üç farklı etaba sahip olacak. Kemer Bölgesinin turizm potansiyeli ve aynı zamanda eşsiz coğrafyası sayesinde şehrin hemen yanı başından başlayan Torosların batı uzantısı Beydağlarında uzun tırmanışlar, inanılmaz Akdeniz manzaraları ve adrenalin dolu uzun inişlerle parkur, dağ bisikleti keyfini bir başka seviyeye taşıyacak.
Torosların tüm dokusunu unutulmaz anılarla deneyimleyecek katılımcılar, 3 gün boyunca zorlu etaplarda ter döküyor olacaklar. Trans Taurus sporu hayat tarzı haline getirmiş kitlelerin dünyadaki bu tarzda farklı ve zorlu etap yarışları arayışlarına yönelmesinden esinlenerek hayata geçirilmiştir.
Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışı etkinliğinin Genel Direktörlüğünü Ömer Nizam, Yarış Direktörlüğünü Aybars Öge Sürücü ve Sportif Direktörlüğünü Semih Özdemir yürütüyor.
Trans Taurus Dağ Bisikleti etap yarışı etkinliği; 4-5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmesinin ardından 2017 yılında bir üst seviyeye çıkarılarak 5 gün 5 etap “Epic” yarış formatı ile Türkiye’de daha önce hiç yapılmamış bir dağ bisikleti etkinliği olacak. Etaplar Torosların yaylalarını ve orman yollarını geçerken hem yarışçılar hemde izleyiciler bu büyülü atmosferin içinde unutulmaz bir serüvenin parçası olacaklar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle