Hoşgeldiniz  

Topaloğlu, Beldibi halkı ile bir araya geldi

SEMİH KÖKEN | 27 Haziran 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Topaloğlu, Beldibi halkı ile bir araya geldi

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi Mahallesi’nde düzenlenen “Halk Toplantısı”nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıya, Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra, Başkan Yardımcıları Mustafa Bilici ve Gülsüm Bal, Meclis Üyelerimiz Emin Gül, Ferhan Fidan, Belediye birim müdürleri, ASAT Kemer Şube Müdürü Emre Akdemir, Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih de katıldı.

Halk toplantısında genel olarak Beldibi Mahallesinin imar sorunları, temizlik işleri, sivrisineklerle mücadele noktasına ilaçlama sorunu, ulaşım ve bozuk yolların sorunları konuşuldu.

Toplantıda konuşan Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve turizmin ileri gelenlerinin dün Kemer’i ziyareti sırasında Kemer’in sorunlarını detaylarıyla konuştuklarını hatırlattı.

Vali Karaloğlu ile Beldibi Mahallesinin imar sorunlarını ve bozuk yolların yapımı noktasına konuştuklarını anlatan Başkan Topaloğlu, “Vali beyle bu sorunları konuştuk. Bütün sıkıntılarımızı dikkatle dinledi ve çözümleri noktasında gerekli yerlere talimatlarını verdi. İmar sorunları konusunda Vali bey destekleri bizden esirgemeyecek. Bu konu ile ilgileneceğim dedi. Muhittin Böcek başkanımla da Beldibi ana yolunun yapımı noktasına konuştuk. Onlar yol biz de değil dediler. Biz bu topun altına girmeye hazırız. İnşallah bu bozuk yoldan halkımız kurtulacak.” diye konuştu.

Başkanı Topaloğlu, Beldibi mahallesinde alt yapı sorununa da değinerek, “Alt yapı sorununu çözebilmemiz için öncelikle imar planı olması gerekiyor. Biz gerekli yerlere başvurularımızı yapacağız. ASAT ile ortak bir çalışma yaparak, bu alt yapı sorununu çözeriz. Biz belediye olarak elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Mahallemizde sivrisinekle mücadele konusunda da ASAT Kemer Müdürümüz burada. Gerekli ilaçlama çalışmalarının sözünü veriyor. Temizlik konusunda da belediye temizlik işleri müdürümüz gerekli bütün çalışmaları titizlikle yapacaktır. Temizlik seferberliğini başlatacağız.” dedi.

ASAT Müdürü Emre Akdemir de ASAT’ı ilgilendiren bütün konularda belediyemiz ile birlikte çalışarak, sorunları en kısa zamanda çözeceklerini dile getirdi.

Başkanı Topaloğlu, halk toplantılarının her ay yapılacağını ve halkın sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümleri noktasına fikir alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle