Hoşgeldiniz  

TOPALOĞLU ADAY ADAYI OLDU AŞAĞIDA OLAY ÇIKTI

SEMİH KÖKEN | 16 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TOPALOĞLU ADAY ADAYI OLDU AŞAĞIDA OLAY ÇIKTI

cof

cof

cof

cof

cof

sdr

CHP nin sosyalıst Başkan adayı CHP  den umduğunu bulamayınca büyük tepki çekerek AK PARTİ den aday adayı olmaya karar verdi.

Gerçek Ak Partililerin tüm karşı çıkmalarına karşı dosyasını Sonradan Ak Partili olan İlçe Başkanı i.selami Minta ya verdi bu esnada Kemer Ak Parti binasının girişinde büyük bir tepki boy gösterdi. Topaloğlunun sevenlerinin oluşturdğu kalabalık arasından yüksek sesle “Gerçek AK Partililer burda yok ” diyerek tepki gösteren Birol Pelit “BU ADAM YİNE BİZİ SATACAK BURDA BİR TANE AK PARTİLİ YOK SEN BİLE SATTIN ZAFER BAŞKAN BU PARTİYİ SİZİN MAKSADINIZ BAŞKA BEN BUNLARI ANKARAYA KADAR GÖTÜRÜÇEĞİM ”  diyerek tepki gösterdi.

Yukarda ise keller yağırlar birbirini ağırlar seramonisi devam ediyordu.

CHP’den 2004-2014 yıllarında Göynük’te belediye başkanlığı yapan 63 yaşındaki Necati Topaloğlu, aday adayı olduğu CHP’den istifasının ardından bugün kalabalık bir grup ile Ak Parti Kemer İlçe teşkilatına gelerek düzenlenen basın toplantısının ardından Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı başvurusunda konuşan Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Selami Minta, partinin kapısının herkese açık olduğunu belirterek; “Bugün aday adaylığı başvurularının son günü, bu manada iki dönem geçmişte Göynük Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Necati Topaloğlu’da arkadaşlarıyla birlikte aday adaylığı başvurusu yapmak için geldiler. Ben şahsım ve yönetim kurulum ve partililerim adına hocamıza hoş geldin diyorum. Bu vermiş olduğu kararın, başta kendisine, Kemerimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart’ta seçimleri almak adına herkese kapımızın açık olduğunu başından beri söyledik hala da söylüyoruz. Herkes ile omuz omuza verip Kemer’i Ak kadrolarla buluşturarak Kemer’e hak ettiği hizmeti vereceğiz” dedi.

Olayların çok hızlı geliştiğini belirten Necati Topaloğlu; “Bundan sonra siyasi hayatıma Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında Kemer’e hizmet ederek devam etmek istedim. Hepinize çok teşekkür ederim. Aday adaylığı başvurumu yaptım. Tercih gerekli mercilerindir. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle