Hoşgeldiniz  

TKB Kemer’in yeni ofisi açıldı

Semih Köken | 05 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TKB Kemer’in yeni ofisi açıldı

TKB Kemer’in yeni ofisi açıldı

TÜRK Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şubesi’nin yeni ofisi törenle açıldı. Yeni ofiste ihtiyaç sahipleri için bağışlanan kıyafet ve ayakkabıların sergilendiği…

TÜRK Kadınlar Birliği (TKB) Kemer Şubesi’nin yeni ofisi törenle açıldı. Yeni ofiste ihtiyaç sahipleri için bağışlanan kıyafet ve ayakkabıların sergilendiği bölüm de yer aldı.

Kemer’de 1992 yılında kurulan ve bu yıl 25’inci yılını kutlayan TKB Kemer Şubesi’nin yeni ofisi törenle açıldı. 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nde düzenlenen açılış törenine Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, İlçe Emniyet Müdür vekili Murat Karaman, Milliyetçi İş Adamları Derneği (MİLBAB) Genel Sekreteri Refik Cennet, Türkiye Öğrenci Velileri İş Birliği Derneği (TÖVİŞ) Genel Başkanı Feray Atalay, siyasi parti temsilcileri, TKB üyeleri ve vatandaş katıldı.

Antalyalı şair, yazar ve diş doktoru Mustafa Akbaba’nın ücretsiz olarak derneğin kullanımına verdiği Merkez Mahallesi Karayer Caddesi’ndeki ofisin açılış kurdelesini Kaymakam Feslihan, Başkan Gül, TKB Kemer Şubesi Kurucu Onursal Başkanı Şule Kilit ve TKB Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ kesti.

Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, TKB’nin Kemer’de önemli hizmetler yaptığını belirtirken, kadınların haklarının aranması, geliştirilmesi, şiddete maruz kalmış kadınların korunması gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarının birliğe destek verdiğini söyledi. Feslihan, bundan sonra da TKB’nin faaliyetlerinde birlikte çalışacaklarını kaydetti.

TKB Şube Başkanı Hacer Akdağ, kaymakamlık ve belediyeye teşekkür ederek, çalışmalarını yeni ofisleriyle birlikte daha da kapsamlı hale getireceklerini belirtti.

Açıklamaların ardından protokol ve birlik üyeleri alt kattaki ihtiyaç sahipleri için bağışlanan kıyafet ve ayakkabıların sergilendiği bölümü gezdi. Şubenin Kurucu Onursal Başkanı Şule Kilit, tüm üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Programda, TKB Şubesi yöneticilerinden Ayşe Şeker’in bağışladığı akülü engelli aracı, 10 yaşındaki Erdoğan Uzun’a hediye edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle