Hoşgeldiniz  

TEOG birincisine havadan Kemer turu

Semih Köken | 07 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

TEOG birincisine havadan Kemer turu

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde TEOG’da Türkiye birincisi olan İlayda Yolay, hediye olarak cayrokopter (döner kanatlı ve pervaneli hava taşıtı) ile gökyüzünde kent turu yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başarılı öğrencilere tatil hediyesi kapsamında Kemer’de TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru yanıt veren 6 öğrenciye aileleriyle birlikte Kiriş Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı bir otelde tatil hediye edildi. Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu öğrencisi İlayda Yolay ise farklı bir hediye daha aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal ve ailesiyle birlikte tatil için otele giderken yolda cayrokopter gören İlayda Yolay, incelemek istedi. Cayrokopterin yanına gidip inceleyen İlayda Yolay’a uçuş sürprizi yapıldı. Anlık gelişen sürpriz karşısında şaşıran Yolay, pilot Soner Aslan eşliğinde bindiği cayrokopterle havalandı. Yaklaşık 15 dakikalık bir uçuş yapan İlayda Yolay, Kemer’i havadan görme şansı bulurken, cep telefonuyla da bol bol fotoğraf ve video çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle