Hoşgeldiniz  

Taziye Evinin Temeli Atıldı

SEMİH KÖKEN | 25 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Taziye Evinin Temeli Atıldı

Taziye Evinin Temeli Atıldı

Kemer Belediyesi tarafından Göynük Mahallesi Değirmendere mevkide yaptırılacak olan Aşevi ve taziye evinin temeli bu gün atıldı.

Değirmendere mevkide yapılan tören atma törenine, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül eşi Neşe Gül, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya CHP Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kadın Kolları Başkanı Gökçe Bozkurt, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri, Ahmet Can, Recep Yılmaz, Semih Top, Özcan Çeliktaş ve Cumali Afşin, CHP Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, katılımdan dolayı herkese teşekkür etti.
2014 seçimlerinden sonra beraber yaşama ve beraber çalışma onurunu yaşadık. Değirmendere bizim özel değeri olan yerlerimizden biridir. Geçmişte Yusuf dayımın bu yeri sizlere bırakması ve daha önce mahalle olarak hizmet aldığınız ama Büyükşehir yasası ile Göynük mahallesine bağlanan bu topluluk, turizmde arazilerde hizmet ederek yaşamlarınızı sürdürmektesiniz. Belki şöyle düşünülebilir; seçime 1 ay gibi zaman kaldı “bir aşevimi” yapılıyor. 2014 sonra belediyelerin kapanması ile bir çok belediyenin yükünü alarak yola çıktık. 2015 yılında turizmin çöküşünü yaşamamız aynı yılda büyük bir seyahat acentemizin batışı, 27 Kasım’da Rus uçağının düşürülmesi ile Kemer, Antalya ve Türkiye’nin üzerinde büyük etki yaptı. Tabi Antalya bölgesi hem Turizmde hem de tarımda bu sıkıntıları yaşadı. Bizde bu çöküşleri yaşamamak için 2016 yılında 24 ülkede 30 fuara katılıp bölgemizin turizmde yerini koruyabilmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Burada bir çoğunuz turizmden ekmek yiyor ve turizmde çalışıyorsunuz. Otelleri kapatmamak için var gücümüzle hem iç piyasada hem de dış ülkelerde bölge tanımlarımızı geceli gündüzlü çalışarak yapmaya çalıştık.
Belediye emlak gelirlerini tahsil edemeyince belediye olarak sıkıntıya düştüklerinin de altını çizen başkan Gül; onun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Turizm için de önemli hizmetler veriyoruz. Çünkü hepimiz turizmden ekmek yiyoruz, Şehir şehir, ülke ülke ziyaretler yaparak ilçemizi tanıtmak ve turizmi geliştirmek için çalışıyoruz.
Yaptığı çalışmaları da tek tek sıralayan Başkan Gül imar konusuna da değindi. Göynük’ün imarının çarpık olduğuna vurgu yapan Gül; Daha önce belediye başkanlığı yapan öğretmenin yaptığı hatalar nedeniyle Göynük’te bütün binalar satılık. Aslanbucak’a bakın, satılık bina yok. Göynük’te ise 10 binadan 9’unda satılık yazıyor. Kuzdere mahallesinde bile arsa fiyatları Göynük’teki villa fiyatları gibi. Dedi
Mahallelerden gelen taleplere göre projelerini şekillendirdiklerini belirten Başkan Gül, Göreve geldiğimizden bu yana birçok hizmetimizin açılışını yaptık.
Değirmendere halkından gelen taziye evi taleplerini değerlendirdik ve Değirmendere’de yerini belirledik. Şimdi sizlerle beraber buradayız birlikte temelini atacağız. Sizlere hayırlı olmasını temenni ederim. Dedi
Başkan Mustafa Gül ve Değirmendereli vatandaşlar beton dökerek hep birlikte hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle