Hoşgeldiniz  

TAŞ “BU TRENDEN İNEN TEKRAR BİNEMEZ”

SEMİH KÖKEN | 13 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

CUMHUR  İTTİFAKININ ADAYI YUSUF ÜRAS TIR..

Yerel seçimlere az bir zaman kala Kemer siyaseti iyiden iyiye ısındı. Bu kapsamda Dün akşam saatlerinde AK Parti Antalya il Başkanı İbrahim Ethem Taş Kemerde gelerek ziyaretlerde ve çalışmalarda bulundu. Kemer Ak Parti ilçe teşkilatının düzenlediği  toplantıya katılan Taş  Burada Toplanan partililere konuşarak Cumhur ittifakını anlattı.

 

Daha sonra  Cumhur ittifakı  seçim koordinasyon Merkezini ziyarete eden  Taş burada büyük bir kalabalıkla karşılandı.Bine yakın  kişinin katıldığı gecede   Cumhur ittifakı MHP adayı Yusuf Üras ve MHP  İlçe Başkanı Hüseyin Kara tarafından karşılanan Taş burada konuşma yaparak  Cumhur ittifakının öneminden bahsetti.

 

Cumhur ittifakı MHP adayı Yusuf Üras “Kemer Mhp Teşkilatımızla biran önce  seçim çalışmalarına başladık bu alanda gerekli hazırlıkları tamamlıyoruz sizlerinde yanımıza gelerek destekleriyle inşallah 31 Martta önce Kemeri sonra  ,  Büyükşehirde Ak Partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Menderes Türeli seçerek Cumhur İttifakının gücünü Türkiye ye göstereceğiz dedi.

 

Daha sonra söz alan İbrahim Ethem Taş “Bu gün burada gördüğüm tablo karşısında çok umutlu ve mutluyum , Hem MHP li Ülkücü  gardaşlarımız  la   , hem de Ak Partili arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik  içindeyiz. Biz 19 ilçemizde  durmadan usanmadan hep birlikte çalışıyoruz.Başta Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel in kazanması sonrasında 19 ilçede Belediyeleri kazanmak istiyoruz bunun 15 tanesi Ak Partili Belediyeler olmaz üzere 4 Belediyede de MHP li Belediyeleri kazanarak başarımızı taçlandırmak istiyoruz.. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen iki liderimizin izinde seçime kadar değil mezara kadar birlik ve beraberlik içindeyiz bunun için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz”  dedi.

 

BU MESELE ÜLKEMİZİN  BEKA MESELESİDİR

 

Bu ittifak Pazara kadar değil mezara kadar diyerek Belediyelerde  ve MHP nin teşkilatlarında birlikte yol yürüyeceğiz Birlikte Antalya  yöneteceğiz Birlikte bütün ilçelerimizi yöneteceğiz.Bizim hedeflerimiz büyük bakın zillet ittifakı Antalya da kapalı kapılar ardında bir takım kirli pazarlıklar içine girmişlerdir.Biz onlar  gibi dağdan ve İmralı dan emir almıyoruz Biz Ak Parti Genel Merkezinden ve Mhp  nin gelen merkezinden talimatlarımızı alıyoruz .

 

31 MARTTA KEMER  BELEDİYESİNİ ALARAK BALKON KONUŞMASINDA YANININIZDA OLAÇAĞIZ

 

Hep birlikte Kemeri ve Antalya yı alarak önümüze bakacağız küçük hesaplarımız yoktur hedefimiz 2023 e aynı birliktelikte beraber ulaşabilmektir.Bizim kirli hesaplarımız pazarlıklarımız yoktur bizim ittifakımız “AK”tır , temizdir .Ayrı gayrımız yoktur.Bizim için Kepez de Hakan Tütüncü ne ise Kemerde Yusuf ÜRAS   da odur  hiçbir adayımızı ayırmıyoruz inşallah hep birlikte Kazanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun..

Biz ne  şer ittifaklarına ne hainlere  ülkemizi yedirmeyiz yedirmeyeceğiz .Bundan kimsenin şüphesi olmasın Bizim Adayımız Yusuf Üras dır bakın iki ilçe başkanımız da burada birlik ve beraberlik içinde en ufak bir teredüttümüz olmamıştır Genel Merkezlerimizin verdiği karar gereğince bizim Kemer Belediye Başkan adayımız Yusuf Üras tır bizde onun arkasındayız” dedi.

 

 

 

 

 

TAŞ “BU TRENDEN İNEN TEKRAR BİNEMEZ”

 

Kemer ve Korkuteli nde başka adaylar biz başka partiden kazanıp Tekrar Ak Partiye geleceğiz diyerek  halkı kandırmaya çabalamakta olduklarını duyuyoruz bizde böyle bir dünya yok böyle bir uygulama yok asla buna müsaade etmeyiz ettirmeyeceğiz. Bizim partimizden ayrılanlarla kesinlikle içimize giremezler biz ne diyoruz Pazara kadar değil Mezara kadar Cumhur ittifakı ile birlikteyiz birlikte başaracağız” dedi.

 

 

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİMİZİ BAKANLARIMIZLA YAPAÇAĞIZ

 

Cumhur ittifakı seçim koordinasyon merkezlerini Turizm Bakanımız ve Dışişleri Bakanımızla birlikte Menderes Başkanımızla birlikte önümüzdeki günlerde yapacağız ve çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.31 Martta kadar durmadan dinlemeden hep birlikte çalışacağız  31 martta sandıklarımıza sahip çıkacağız Sandıklar Milletimizin bize emanet ettiği  namusudur. Biz bu namusa son sandık açılıncaya son oylar seçim kuruluna varıncaya kadar  sahip çıkacak sandığı terk etmeyeceğiz…

.31 Martta  Hem kemerde hem Antalya da zafer bizim olacaktır .Bu duygu ve Düşüncelerle hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun “ dedi.

 

TAŞ “YALANDIR İFTİRADIR”

 

Gazetemiz Genel yayın yönetmeni Semih Köken in sorusu üzerine cevap veren AK Parti il başkanı İbrahim Ethem Taş “AK Partiye gelip istifa ederek DSP ye geçen  hocayı ne Menderes Başkan aramıştır ne de kimse neden gittin gel geri dememiştir tamamen yalandır iftiradır gerçek dışıdır. Buna kimse inanmasın bunlar şer ittifakının hainliklerinden biridir” dedi.

 

İTTİFAKA KARŞI OLAN CEZASI PARTİDEN  KESİN İHRAÇTIR

 

Semih Köken  “ Efendim Ak Partide gözüküp başka partilere çalışan arkadaşlarımız var bunlar için ne gibi yaptırımlar olacaktır” sorusuna cevap veren  Ak Parti il Başkanı İbrahim Ethem Taş “ Bize bu ana kadar böyle bir bilgi gelmedi fakat gelirse bir dakika bile düşünmeden Partimizden ihraç edilir bunun böyle bilinmesini isterim çünkü şer ittifakının  hainlerin bizim içimizde olmalarına karşıyız değidiğim gibi son olarak CUMHUR İTTİFAKININ  KEMER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YUSUF ÜRAS TIR” dedi.

 

Daha sonra partililerle görüşen Taş hep birlikte  kalabalık bir aile fotoğrafı çektirdiler .

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle