Hoşgeldiniz  

Tarihi mahalledeki yangına, araç engeli

SEMİH KÖKEN | 07 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’nın tarihi mahallelerinden Balbey’de terk edilmiş bir evde çıkan yangın, dar sokaklara park eden araçlar nedeniyle güçlükle söndürüldü.

Kentin Kaleiçi’nden sonra ikinci tarihi mahallesi Balbey’de çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dün saat 16.00 sıralarında terk edilmiş ahşap evden yükselen dumanlar, itfaiye bildirildi. Olay yerine gelen 6 itfaiye aracı, dar sokaklara park eden araçlar nedeniyle yanan eve yaklaşamadı. Metrelerce hortum uzatarak yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını diğer evlere sıçramadan güçlükle söndürdü. Trafik polisleri yol kenarında park halinde olan araç sahiplerine ulaşmak için uzun süre anons yaptı. Sahiplerine ulaşılamayan araçlara cezai işlem uygulandı.

Balbey Mahalle Muhtarı Abdullah Uyaroğlu, yıllardır bilinçsiz araç parklarına karşı mücadele ettiklerini fakat bir türlü sonuç alamadıklarını söyledi. Belediyeyi ve emniyet birimlerine dilekçe yazdıklarını kaydeden Uyaroğlu, “İçinde insan yaşayan bir evde yangın çıkmış olsa itfaiye ekipleri hortum çekinceye kadar ev kül olur. Dar sokakları tıkayan park halindeki araçlar mahallenin içine girilmesini engelliyor. Buna bir önlem alınmalı” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle