Hoşgeldiniz  

Tablet Bilgisayarını Alan Minik Öğrenciler Başkana Sevgi İle Sarıldı

SEMİH KÖKEN | 24 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Tablet Bilgisayarını Alan Minik Öğrenciler Başkana Sevgi İle Sarıldı

Kemer Belediyesi “Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin, Bilgisayarsız Öğrenci Kalmayacak” sloganıyla yola çıkan ve bu yıl 8’ncisini düzenlediği Tablet Bilgisayar dağıtımında 350 öğrenciyi daha sevindirdi.
Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda yapılan tören şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, ayakta duran insanlar
Yapılan Törene, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri Semih Top ve Özcan Çeliktaş, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur, İlçe Sekreteri Hüseyin Yılmaz, Belediye Daire Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Tablet bilgisayar teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, toplamda 5’nci sınıfa giden 800 yakın öğrencimiz bulunmaktadır. Ama alımlarda bir problem yaşandığından dolayı geriye kalan 450 öğrenci ise 2017 Ocak ayının ilk haftalarında tablet bilgisayarlarına kavuşacaklar.

Görüntünün olası içeriği: 23 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Söz konusu uygulamayı Sekizinci kez gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Gül, eğitime katkı ve çağın hızına ayak uydurmak tablet bilgisayarları öğrencilere dağıttıklarını ifade ederken geçtiğimiz yıl 6-7 ve 8’nci Sınıflara bisiklet dağıtmıştık önümüzdeki yıl ise 6 sınıftaki öğrencilere 2017 yılı içerisinde bisiklet vereceklerini söyledi. Yeni yapılan okulları da şehir dışına taşıdıklarını da söyleyen başkan Gül nedenlerini tek tek anlatarak velileri de bilgilendirdi. Bilgiye ulaşmanın en kolay yolunun teknoloji olduğunu vurgulayan Başkan Gül ve çocuklara tablet bilgisayarını protokol üyeleri ile birlikte dağıttı ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Tablet bilgisayarlarını alan her sınıf hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle