Hoşgeldiniz  

SÜMER Daha çok çalışacağız

SEMİH KÖKEN | 14 Ocak 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

5. Olağan İl Kongresini gerçekleştiren AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nda ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kongreden başkan olarak çıkan Sümer, “Her şeyin çok daha güzel olabilmesi için, daha çok çalışacağız” dedi,

5. Olağan İl Kongresini gerçekleştiren AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nda ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Kongreden başkan olarak çıkan Sümer, “Her şeyin çok daha güzel olabilmesi için, daha çok çalışacağız” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı kongresine tek aday olarak giren ve başkan seçilen Av. Rıza Sümer başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Tanışma toplantısına kongrede görevi Rıza Sümer’e devreden Av. Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Sadık Badak, Kadın Kolları İl Başkanı Av. Esra Özkoç’un yanı sıra asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Nice başarılara imza atacağız

“Beni böylesi önemli bir göreve layık gören başta Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, görevi devraldığım Mustafa Köse’ye, delegelerimize ve üyelerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Sümer, Antalya’da 225 bin olan üye sayısını genel seçimlere kadar 300 bine çıkarma hedefini ilk hedef olarak belirlediklerine dikkat çekti ve “Bu hedef doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gece demeden gündüz demeden, yağmur demeden kar demeden 19 ilçemizde çalışacağız. Yönetimlere girerek bizlerle aynı yolda yürüyecek olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyoruz. Yönetim kurulumuzun şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını ve yeni yönetimimizin nice başarılara imza atmasını diliyorum” dedi.

Köse: Hizmetin sonu olmaz

Kongrede AK Parti Antalya İl Başkanlığı görevini devreden Av. Mustafa Köse ise “Pazar günü gerçekleştirdiğimiz muhteşem kongrede hizmet bayrağını devrettiğimiz Rıza Sümer kardeşimize ve partimize elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğiz. Bıraktığımız bir şey yok. Çünkü Antalya’ya hizmet ve ülkemize hizmetin hiçbir zaman sonu yoktur. Her zaman halkımızın hizmeti için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Türel: AK Parti hizmetin partisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “AK Parti yaptığı hizmetler doğrultusunda her seçimde oyunu artırarak yoluna devam etmekte. Bizlere de Antalyalılar yerel yönetimde hizmet etme görevi verdi. Ekibimizle birlikte Antalya’ya yakışır hizmetler sunmak için kolları sıvadık. Antalyalıların verdiği desteği boş bırakmayacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle