Hoşgeldiniz  

STK’lara teşekkür ziyareti

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği’ni (ANTİMDER) ziyaret eden AK Parti temsilcileri, Dernek Başkanı Mustafa Emekli ve üyelerle sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile parti yöneticilerinin katıldığı ziyaretlerin ikinci adresi Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Antalya Şubesi oldu. AK Parti İl Başkanı Sümer, Antalya’da birinci parti olmalarındaki önemli etkenlerden birinin de sivil toplum kuruluşları ile uyumlu çalışmaları olduğunu belirtti.

 

AK Parti Temsilcileri daha sonra Servisçiler, Otobüsçüler ve Şoförler Odası’nı ziyaret ederek, yönetici ve üyelerle bir araya geldi. Ziyarete teşekkür eden Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti yöneticilerinin her zaman yanlarında oldukları için teşekkür etti. Servisçilerin turizmde çalışmalarını sağlayan UKOME kararının Menderes Türel zamanında çıktığını belirten Şahin, alınan bu kararla servisçilerin kazançlarının arttığını söyledi.

 

Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ı da ziyaret eden Sümer, Köse ve Samani, “AK Parti, Antalya’da her seçimde oyunu artırıyor. Son yapılan yerel seçimde yüzde 33 olan oyumuzu,7 Haziran’da yüzde 36’ya çıkardık. 2014’te 10 ilçede birinci parti olmuştuk, şimdi 16 ilçede birinci partiyiz. Türkiye genelinde elde edilen yüzde 41’lik sonuç da önemli bir başarıdır. Tüm olumsuzluklara rağmen alınan bu sonuçla halkın hizmetten yana tercihini kullandığının göstergesidir” dedi.

 

“Elde edilen bu başarı tüm Antalya halkınındır” diyen Sümer, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu sonuçların elde edilmesinde esnaf ve sanatkarların da önemli katkısı var. Esnaf ve sanatkar, istikrarın devam etmesini ister. Ekonomideki istikrarsızlık ilk olarak esnaf ve sanatkarı etkiler. Bunun için esnafımızın istikrar ve büyüme yönünde tercihini kullandığını biliyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle