Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA NECATİ HOCA DSP DEN ADAY OLDU

SEMİH KÖKEN | 29 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

SON DAKİKA NECATİ HOCA DSP DEN ADAY OLDU

SON DAKİKA
Necati Topaloğlu, DSP’nin Kemer adayı
ANTALYA’nın Kemer ilçesinde CHP’den aday gösterilmeyince partisinden istifa edip Ak Parti’den adaylık başvurusu yapan Necati Topaloğlu (63), buradan da aday gösterilmeyince DSP’ye başvurdu. Topaloğlu, DSP’nin Kemer Belediye başkan adayı oldu.

Kapanan Göynük Belediyesi’nin eski başkanı Necati Topaloğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adayı olduğu CHP’nin, Kemer Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Mustafa Gül’ün gösterilmesi üzerine partisinden istifa ederek Ak Parti’ye geçti. Aday adaylığı başvurusunda bulunan Topaloğlu, Ak Parti’nin, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin adayı Yusuf Üras’ı destekleme kararı alması üzerine aday olamadı. Ak Parti’den istifa eden Necati Topaloğlu, adaylık için DSP’ye başvurdu.

DSP’DEN ADAY

Başvurusu değerlendirilen Topaloğlu, DSP’den Kemer Belediye Başkan adayı gösterildi. DSP Genel Merkezi’ne giden Topaloğlu, adaylık yazısını Genel Başkanı Önder Aksakal’dan aldı. Yaşanan süreçte kimseye ve hiçbir kuruma kırılmadığını, küskün olmadığını belirten Topaloğlu, “Kemer’e hizmet etmek, daha iyi bir konuma taşımak, ilçede yaşayan herkesi daha mutlu, daha huzurlu kılabilmek amacıyla aday oldum. İki dönem Göynük Belediye Başkanlığı yaptığım siyasi partide ve ‘Kemer’e hizmet etmek istiyorsan bizimle olmalısın’ denilerek davet edildiğim siyasi partide gizli-açık pazarlıklar ve ittifaklar sonucunda aday gösterilmedim. Yaşanan süreçte kimseye, hiçbir kuruma kırgın ve küskün değilim. Kemer’e hizmet yarışında varız ve var olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kemerin  siyasetinin ne kadar kaygan olduğunu bir kez daha yaşıyor ve görüyoruz. Kemerin bir zamanlar sevilen ve çok büyük beklentilerle baş tacı yapılan Necati Topal oğlu 17 yıllık CHP serüvenini sona erdirdikten sonra  bir gecede Ak Partili olmuş  cumhur ittifakı neticesinde  tamamen hayalleri yıkılı  vermişti..Dört gün sonunda AK Partiden de istifa eden Necati Topaloğlu ve avanesi bu gün öğle saatlerinde  Demokratik Sol Partiye müraccat ederek  Kemer Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladılar.
NECATİ TOPALOĞLU SOSYAL MEDYADAN BU AÇIKLAMAYI PAYLAŞTI
“Değerli dostlarım, sevgili Kemerliler;
Bildiğiniz gibi Kemer’e hizmet etmek, Kemer’i daha iyi bir konuma taşımak, Kemer’de yaşayan herkesi daha mutlu, daha huzurlu kılabilmek amacıyla Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıklamıştım.
Yine hepinizin bildiği gibi mensubu olarak iki dönem Göynük Belediye Başkanlığı yaptığım siyasi partide ve ” Kemer’e hizmet etmek istiyorsan bizimle olmalısın” denilerek davet edildiğim siyasi partide gizli-açık pazarlıklar ve ittifaklar sonucunda Belediye Başkanlığına aday gösterilmedim.
Yaşanan süreçte kimseye ve hiçbir kuruma kırgın ve küskün değilim.
Aksine, bu zorlu süreçte gür ve korkusuz seslerle , her geçen gün artan sayılarıyla yanımda dik duran siz değerli dostlarımıza müteşekkirim.
Kemer’e hizmet yarışında varız ve var olmaya devam edeceğiz.
Herkes şuna emin olsun ki;
belediye nefret söylemleriyle, kinle yönetilmez, yönetilemez.
Haksızlıklar yeni haksızlıklara, adaletsizlikler yeni adaletsizliklere gerekçe olamaz .
Daha güzel bir Kemer için,
Daha huzurlu bir Kemer için,
Daha güvenli, daha mutlu insanlarımız için,
daha demokrat,
farklılıklarımızı zenginliğimiz sayan, herkesi dinleyen,
aklı ve bilimi gerçek yol gösterici kabul eden,
bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz.
Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.
Kendimize güveniyoruz, projelerimize güveniyoruz, başaracağımıza da inanıyoruz.
Çünkü sizi seviyoruz.
Sizler herşeyin en iyisine layıksınız. Hepinizi sevgiyle ve muhabbetle kucaklıyorum…. Necati Topaloğlu
DSP Kemer Belediye Başkan Adayı”
Ne diyelim ayinesi iştir kişinin Döngeline bakılmaz hayırlı olsun şimdiden

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle