Hoşgeldiniz  

Sevgilisini göremeyince kendisini kesmek istedi

SEMİH KÖKEN | 20 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

ANTALYA’da hastanede tedavi gören sevgilisi 32 yaşındaki Serap Ö.’yü ailesinin kendisine göstermediği gerekçesiyle boğazına jilet dayayıp kendini öldüreceğini söyleyen aynı yaştaki Mesut A., 2 saat sonunda polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Sanayi Sitesi’nde mutfak ekipmanları üreten bir fabrikada çalışan Mesut A., 11 Nisan günü trafik kazası geçiren ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi süren sevgilisi Serap Ö.’yü öğle saatlerinde ziyaret etmek istedi. Mesut A., sevgilisinin kendisini görmek istemediğini söylemesi üzerine hastaneden ayrıldı. Mesut A., saat 14.00 sıralarında yeniden hastaneye gelerek, B Blok girişinde bağırmaya başladı. Kız arkadaşı ya da babası gelmezse kendisini keseceğini söyleyen Mesut A., 3 jileti ise boğazına dayadı. Mesut A., bu sırada “Ölümümü izlemesini istiyorum” diye bağırmayı sürdürdü.

PSİKOLOG İKNA EDEMEDİ

Mesut A., görevlilerin haber vermesi üzerine gelen polisin uyarılarına ise tehditle karşılık verdi. Bunun üzerine olay yerine çağrılan psikolog konuşup ikna etmeye çalıştı. Psikoloğun çabasına karşın ikna edilemeyen Mesut A., boğazını, kolunu ve vücudunun bazı bölgelerini jiletle kesti. Bu sırada Mesut A.’ya yaklaşan polisler, bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek müdahalede bulundu.

Yaklaşık 2 saat boyunca boğazına dayadığı jiletle sevgilisini bekleyen Mesut A., kendisini etkisiz hale getiren polisler tarafından ekip otosuna bindirildi. Boynunda ve kolundaki kesikleri tedavi edilen Mesut A., daha sonra Fatih Polis Merkezi’ne götürülerek ifadesine başvuruldu. Mesut A.’nın daha önce aynı gerekçeyle 2 kez daha benzer eylemlerde bulunduğu öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle