Hoşgeldiniz  

‘Sevdamız Anadolu’ya yoğun ilgi

Semih Köken | 10 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

‘Sevdamız Anadolu’ya yoğun ilgi

AK Parti Antalya İl Başkanlığının doğu ve güneydoğu illerine yönelik başlattığı ‘Sevdamız Anadolu’ projesi hemşeri dernekleri ve Antalya kamuoyundan yoğun ilgi gördü.

 

Doğu ve güneydoğu illerinin ağırlıklı olduğu ziyaretlere, Gaziantep ile devam edildi. Gaziantep’e gerçekleşen ziyaretler ve yaşanan yoğun ilgi ile ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, “Antalyalı hemşerilerimizi memleketimizin dört bir yanındaki güzelliklerle buluşturmaya devam ediyoruz. Genel merkezimizin başlattığı Gönül Köprüsü projesinin ardından Ak Parti Antalya İl Başkanlığı olarak bu projenin devamı niteliğinde ‘Sevdamız Anadolu’ projemizi hayata geçirdik. Özellikle doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi illerimizi kapsayacak bu projemiz ile doğu ile batı illerimiz arasındaki bağları güçlendirecek örnek bir projeye imza attığımızı düşünüyorum. Her programımıza Antalya kamuoyundan yoğun bir ilgi görüyoruz. Hafta sonu gerçekleşen Gaziantep programımız da son derece anlamlı ve güzel bir şekilde geçti” dedi.

 

Programa katılan Ak Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ise, “Ak Parti Antalya İl Başkanlığımızın organize ettiği Sevdamız Anadolu’nun, Antalya kamuoyu başta olmak üzere ulusal anlamda son derece ses getiren bir proje olduğunu düşünüyorum. Bu projedeki asıl amaç kentlerimiz arasındaki diyaloğu artırmak, güçlendirmek ve devam ettirmektir. Doğu batı fark etmeden ülkemizin kültür mirasına dikkat çekmektir. Ağrı, Şırnak, Hatay illerimize gerçekleşen ziyaretlerin ardından son olarak tarihiyle, kültürüyle tam bir Türkiye mozaiği olan Gaziantep’e gerçekleşen program da bu anlamda son derece verimli geçti” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle