Hoşgeldiniz  

Servis şoförlerine eğitim ve denetim

Semih Köken | 02 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Servis şoförlerine eğitim ve denetim

ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Seminerin ardından Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri tarafından araçlarda denetim yapıldı.

Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen eğitim seminerine, Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, şube müdürleri, Kaş Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü trafik görevlileri katıldı. Seminerde, trafik ekipleri tarafından uyulması gereken kurallar anlatıldı. Öğrencilerin servislere binişi, inişi, güvenli yolculuk, hız kurallarına uyma, emniyet kemeri bağlama, yol sürüş kuralları, araçlarda bulunması gereken malzemeler konusunda bilgi verildi. Ardından jandarma ve trafik ekipleri tarafından araçlarda kontrol ve denetim yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, “Şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Araçlarınızda taşıdığınız çocuklar, sizin çocuklarınız. Aracınızda kendi çocuğunuz olmayabilir. Ancak bir başka araçta, başka arkadaşınız sizin çocuğunuzu taşıyor. Bu nedenle tüm taşıma yapan şoför arkadaşlar kurallara kesin olarak uyacak. Uymayan arkadaşlar hem gerekli cezayı görür hem de sözleşmesi feshedilir. Çocuklarımızın can güvenliği her şeyin önünde” dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kaş – KAŞ

Foto 1 indir

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDE, MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN OKUL SERVIS SOFORLERINE YONELIK EGITIM SEMINERI DUZENLENDI.(FOTO:KAS-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle