Hoşgeldiniz  

Serik’te Otel Yöneticileriyle Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Semih Köken | 21 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Serik’te Otel Yöneticileriyle Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Antalya’nın Serik ilçesinde otel yöneticileri ve kurum amirleri arasında güvenlik toplantısı düzenlendi.

Serik'te Otel Yöneticileriyle Güvenlik Toplantısı Yapıldı, System.String[]
Antalya’nın Serik ilçesinde otel yöneticileri ve kurum amirleri arasında güvenlik toplantısı düzenlendi.

Antalya turizminin önemli bölgeleri arasında yer alan  Belek, Kadriye ve  Boğazkent mahallerinde faaliyet gösteren otel yöneticileriyle bir araya gelen Serik Kaymakamı  Haluk Şimşek, sezon öncesi güvenlik konusu başta otellerin talepleri ile ilgili Atlantis Otel’de toplantı düzenledi.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı  Metin Demir, Serik İçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, Serik İlçe Jadarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece,  Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) yöneticileri ile otellerin genel müdürleri ve güvenlik müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kaymakam Şimşek, daha önce mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan güvenlik toplantılarının devamı olduğunu hatırlatarak, amaçlarını bölgede el birliği ile güvenliği sağlamak olduğunu ifade etti.

Yaşanan terör olaylarına karşı tedbirli olunması gerektiğini belirten Kaymakam Şimşek, özellikle turizm açısından elen misafirlerin rahatı için duyarlı olunmasını, olası bir şüpheli araç veya kişilerin görülmesi halinde Kaymakamlık,  Polis ve Jandarmaya direk bilgi verilmesini istedi. Kaymakam Şimşek, güvenlik konusundan ayrı otel yöneticilerini taleplerini de diledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle