Hoşgeldiniz  

Semt pazarı gece açılsın talebi

Semih Köken | 14 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Semt pazarı gece açılsın talebi

ANTALYA’nın Konyaaltı İlçesi’nde oturan vatandaşlar, aşırı sıcak ve yüksek nem nedeniyle pazar alışverişlerini yapamadıklarını belirterek, sem pazarlarının gece açılmasını talep etti.

ANTALYA'NIN KONYAALTI ILCESI'NDE OTURAN VATANDASLAR, ASIRI SICAK VE YUKSEK NEM NEDENIYLE PAZAR ALISVERISLERINI YAPAMADIKLARINI BELIRTEREK, SEM PAZARLARININ GECE ACILMASINI TALEP ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Konyaaltı’nda oturan vatandaşlar, Gürsu Mahallesi’nde kurulan ve ‘Sosyete Pazarı’ olarak adlandırılan semt pazarının gece kurulmasını talep etti. Gürsu Mahallesi sakinleri, yoğun ilgi gören pazarın, yaz aylarında saat 22.00 ya da 23.00’a kadar açık tutulmasını istedi. Aşırı sıcak ve yüksek nem nedeniyle gündüzleri dışarı çıkamadıklarını anlatan mahalle sakinlerine pazar esnafı da destek verdi. Sebze ve meyve başta olmak üzere birçok ihtiyacını pazardan karşıladıklarını anlatan vatandaşlar, sıcak nedeniyle çoğu zaman alışverişe gidemediklerinden yakındı.

 

Pazarcı esnafı Hayri Kızıldereli, cumartesi kurulan pazarda sebze ve meyve, pazar günü ise konfeksiyon ürünlerinin satışa sunulduğunu söyledi. Özellikle yaşlı kesimin pazara çıkamadığına değinen Kızıldereli, “Biz her saat hizmet vermeye hazırız. İstenirse gıda satışının da pazar günü yapılmasını destekleriz. Bu bizim için olduğu kadar semt sakinlerinin de yaşamını kolaylaştırır” diye konuştu.

 

Konfeksiyon ürünleri satışı yapan Sinan Çınar ise “Müşterilerimiz son zamanlarda daha da sıklıkla akşam pazarı taleplerini sıklaştırdı. Bu bizim için de çok güzel bir uygulama olacaktır. Yetkililerin sesimizi duymalarını istiyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle