Hoşgeldiniz  

SEMİH KÖKEN YAZIYOR BU NE PERHİZ..!

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

SEMİH KÖKEN YAZIYOR BU NE PERHİZ..!

Bu ne perhiz …!!!
İnsanlar bir olaydaki tutumlarını hemen değiştirmemelidir ler. Bir konuda belli bir fikre sahip kişi o konuda başka türlü davranırsa, yani söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmazsa sevilmeyen kimse olur. Bu söz bunlar için söylenmiş….!!
Kemerin kurtuluşu sloganları ile sen ben yok biz varız diyerek fakir fukaranın oyunu çalan iş başına gelince her şeyi biran da rantta çevirenlere diyecek pek fazla sözümüz yok
Ancak bütün bunları yaparken ayaklar altına aldığınız kendi onur ve şerefinizi bu kadar nasıl yerlere indirebiliyorsunuz inanın çok merak ediyorum.
Çünkü hemen her işte bir rant her işte bir hile hurda olayları taaa ilk günden itibaren sürüp gidiyor Kemerde..
Kemer aslında çok açık bir beldedir insanları bir o kadarda akıllı ve çıkarçıdır. Sen ben yok biz varız diyince atlayan bu muhteremler şimdi bırakın dizlerini dövmeyi ayaklarına kurşun sıktıklarının farkına yeni varıyorlar.
Allah tan ki Kemer Emniyeti ve Adalet mekanizmazı iyi çalışıyorki her şeyi bir bir takip edip not alarak bu olup biteni kayda alıyorlar..
Yoksa iktidarlarının daha ilk yılında yaşanan olaylara şöyle bir bakın ; Küçük altın olayı , pazar yeri dedikoduları , makamda dayak , başkanlıkta şiddet ve kavga hep bu dönemde yaşanan gerçek olaylar..
Daha durun dört yılınız var diyeceğim ama sizdeki bu rant hırsı bendeki bu yazma merak oldukça sizi çok yazarım sizde dört yıl zaten oturamazsınız o rant kokan koltuklarınızda…
Allah tan korkmaz kuldan utanmazlar bakalım iki gün sonra foyalarınız ortaya çıkınca ne diyeceksiniz ..Bu olay düğünde zeybek oynamaya benzemez ..Sanmayınki fetö uzantıları yüksek yerlerde olan kimseler sizi kurtaracak ..
Asla buna kimse izin vermez vermeyeçektirde.Kendi döneminizdeki dosyalar ve onlara bakan hakim ve savcıların verdiği yanlı kararların arkasından iş çevirmelere kalkmanız eski fetö müsfettelerinden medet ummanızı duyuyor işitiyoruz.
Kemer gibi nezih bir ilçede bunların yaşanması bile ne kadar iğrençtir ama bir gerçek varki bunların hepsini siz yapıyorsunuz.
Kimse salak aptal hiç değil herkes herşeyi biliyor bir kenara not ediyor sizin 4- 5 yıl da yaptığınız gibi …Elde tutulan dosyalar entrikalar hemen hepsinin FETÖ terör örgütü bağlantıları olduğu gün gibi aşikarken hırs kurbanı Şehzade nin hakkında çıkan iddilar FETÖ gerçeğini gizleyemez…
Çünkü hırs ve ranttın cazibesine kapılan Şehzade hakkında çıkan iddialar yenilir yutulur cinsten değil ama bir tarafınız devamlı açık be kardeşim..Merak etmeyin yakında sizin tüm fragmanlarınız ve kirli bölümleriniz sayfa sayfa tutanaklarda olacak ve yediğiniz tüm haltlar ortaya çıkacaktır. Ne kadar bağlarsanız bağlayın aylık 30 bin tl fatura kestirdiğiniz nükteci bile sizi kurtaramayaçaktır.
Ayışının tüm karanlıkları aydınlatması
dileyiğ le

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle