Hoşgeldiniz  

Semih Köken Yazıyor. KEMERDEKİ HAŞŞAŞİLER…!

Semih Köken | 24 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Semih Köken Yazıyor. KEMERDEKİ HAŞŞAŞİLER…!

 

15 Temmuzu atlatıp normalleşmeye döndüğümüz bu günlerde en önemli olan birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermemiz gerekiyor ve bunun için hala  daha meydanları dolduruyoruz.

Ancak Kemerde durum biraz farklı çünkü kemerde bulunan haşşaşiler hala daha yoklama yapmaya  devam ediyorlar.Meydana kimler gelmiş kimler var tek tek not alan bu haşşaşiler o kişileri arayarak oraya gitmeyin telkinleri bile yapmaya devam edebiliyorlar.

Kim bunlar derseniz herkes aslında çok iyi biliyor fakat emniyetin operasyon yapmasını bekliyorlar …

Öyle ki  Kemerde sıkıntı içinde olan bu isimler bazen yaylalara kaçsalar da nasılsa onlarında inlerine mutlaka girileçeği kesindir.

Bir zamanlar esip gürleyen bu haşşaşi kardeşlerimin ne den bu kadar güçlü oldukları yeni yeni öğreniyoruz.

GATAB Döneminde  o zamanın Gatab Başkanı Yusuf Üras bu durumla ilgili Antalya Gazeteciler Derneğinde bur toplantı yapmış ve Kemerdeki Fetö terör örgütü olduğunu iddia etmiş bunun içinde dönemin olaylı Kaymakamı Bayram Ali Köse ve Kemer adliyesinde görev yaparken bu operasyonlarda tutuklanan savcı ve hakimleri kast etmişti.

Fakat o dönemde Bu örgütün güçlü olması Üras ın iddalarının havada kalmasına sebeb olmuştu.

Bununla birlikte şimdi gelinen noktada olayların vahamiyetini gelin birde siz düşünün..

Çünkü önce göz altına alınan ve daha sonra tutuklanan hakim ve savcılar o dönemde AK Parti Belediye Başkan adayı Üras hakkında çok seri ve aleyhte kararları hemen alıyorlar mevcut  yönetimle de objektiflere samimi pozlar veriyorlardı.Yani aradan zaman geçmesine rağmen Ürasın söyledikleri bir bir doğru çıktı  ama Seçimde onların yüzünden kaybedildi.

Bakalım Adalet bu konuda ne gibi kararlar alır bilinmez ama Gideceği yere geç de olsa varır düşüncesini hala daha korumak istiyorum.

Kemerde Haşşaşi bitermi bitmez elbet ama bazı militanlar kendilerine öyle bir kamufle etmişler ki görseniz yok yahu dersiniz…

Bunlardan biri olan ve o dönemin ablası olan muhterem kardeşlerin demokrasi meydanlarına kadar gelip ellerinde Türk bayrakları ile gördüğümde yüzlerine  tükürdüm ama nafile şimdi hepimizden çok Demokrasi  müdafacılarına dönüvermişler…Ama bunu Türk Polisi istihbarattı yer mi ? Yemez elbet siz  herkesi kandırabilirsiniz ama Yukarda Mevlamı nasıl kandıracaksınız çok merak ediyorum.

Gerçi siz tövbe haşa Allah Kitap bile inkar ettiğinize göre sizden korkulur.

Neyse gereken yerlere gerekenler zaten her gün rapor ediliyor siz şimdiden hazırlıklarınızı yapın yolunuz uzun….

Bu arada Bu örgüte ait iki veya üç tane yurt ve etüd merkezinin hileli yöntemlerle devir edildiği gibi pis söylentiler kulağımıza geliyor. Yapmayın Beyler  herkes herkesi iyi biliyor Emlakçılık  adı altında , dernekçilik adı altında bindiğiniz Jeepler üstünde daha ne kadar saklanacaksınız.

Dua edin de Kemer öyle galeyana gelip size karşı bir eylem yapmıyor siz pişkin pişkin yaylada yaylanın bakalım Damatlarınız BMW lerle Mercedesler le  sosyal medyada sallasın dursunlar bakalım Rabbim büyük bu uğurda  şehit olan 243 kişinin  veballeri sizin boynunuzdadır unutmayın bunu…

Bu arada Kemer Cumhuriyet alanında bulunan esnaf kardeşlerim burada Kuran okunması konusunda sıkıntıları varmış dile getirdiler turist girmiyor bu tarafa diye asılda hakkılar ama buna da biraz sabır göstermenizi tavsiye edeceğim.Çünkü 15 Temmuz akşamı darbeyi önlemeseydik bu gün böyle konuşabilirmiydiniz bilmiyorum.Ama bir çare olarak kuran-ı Kerimin Camilerde okutulması tarafındayım.

Turizm konusuna gelmek istiyorum aslında ama Ülkemiz çok büyük bir  olay yaşadı ve bunun artçıların yaşıyoruz .Bu travmanın en asgari şekilde geçiştirlemesini temenni  ederken Turizm esnafı kardeşlerime de Rabbim Yar ve yardımcıları olsun

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle..

Untitled-1 copy 13735184_10154383454529834_729371197_n

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle