Hoşgeldiniz  

Selfie çekerken ölen 2 genç, yanyana toprağa verilecek

Semih Köken | 21 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya’da asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren Muhammet Bozkurt ile Çağlar Savaşcı için Alanya Belediyesi Cikcilli Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, 12’nci sınıf öğrencisi Muhammet Bozkurt’un Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi’nden öğretmenleri ve arkadaşları, Çağlar Savaşcı’nın arkadaşları ve aileler katıldı. Cenazede aileler gözyaşı dökerken, Çağlar Savaşcı’nın annesi Nesrin Yıldız oğlunun tabutuna sarılarak, “Ben seni daha askere gönderecektim. Nerelere gidiyorsun” diye ağladı.

‘TUVALET İHTİYACIMIZI GİDERMEK İÇİN YOL KENARINDA DURDUK’

Kaza sırasında Bozkurt ve Savaşcı’nın yanında bulunan Mert Aytemur da cenazede yer aldı. Cenaze sırasında Muhammet Bozkurt’un ablası Bilge Bozkurt, Mert Aytemur’un yanına giderek, olayı anlatmasını istedi. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden Mert Aytemur ağzını kapatarak ablaya şunları söyledi:
ANTALYA'DA ASFALT UZERINE YATIP SELFIE CEKMEYE CALISIRKEN, UZERLERINDEN KAMYONET GECMESI SONUCU YASAMINI YITIREN MUHAMMET BOZKURT ILE CAGLAR SAVASCI ICIN ALANYA BELEDIYESI CIKCILLI MEZARLIGI'NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. TORENE KATILAN ARKADASLARI GOZYASI DOKTU.(FOTO:ENGIN ANAK/ALANYA-DHA)
“Fotoğraf çektirerek geliyorduk. Birkaç fotoğraf çekecektik. Tuvalet için durduk. Sonra bir ses geldi. Baktık araba Muhammet ile Çağlar’a vurmuş, üzerinden geçmiş. Çağlar ve Muhammet yatıyordu. Sonra ambulansı aradık. Araba durmadı. Ambulans ve polis geldikten sonra durdular, geri döndüler. Arabadan inmediler. Arabanın farları açık değildi.”

Ablanın ‘Emin misin?’ sorusuna Aytemur, “An be an böyle gördüm. Eminim” diye yanıt verdi.

Bozkurt ile Savaşcı’nın cenazeleri ikindi vakti kılınan namazın ardından yan yana toprağa verildi.

Muhammet Bozkurt’un okulunda yarın tören düzenleneceği ve sınıftaki sırasına çiçek bırakılacağı belirtilirken, arkadaşlarının da Bozkurt hakkındaki düşüncelerini bir anı defterine yazarak aileye vereceği kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle