Hoşgeldiniz  

ŞEHİT SAVCI KİRAZ İÇİN ANTALYA’DA TÖREN

SEMİH KÖKEN | 01 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

İstanbul’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Adalet Sarayı önünde tören düzenlendi.

İstanbul’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Adalet Sarayı önünde düzenlenen törende konuşan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, bu saldırıların kendilerini asla korkutmayacağını belirterek, “Aziz milletimize hizmet için şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Antalya Adalet Sarayı önünde düzenlenen törene, hakim ve savcıların yanı sıra, Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı ile çok sayıda avukat katıldı. 1000’in üzerinde kişinin katıldığı anma töreninde şehit Cumhuriyet Savcısı için saygı duruşunda bulunuldu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, anma töreninde yaptığı konuşmada duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bağcı, “Dün İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz kardeşimiz, terör örgütü mensuplarınca makamında yapılan silahlı saldırı sonunda şehadet şerbetini içerek Cenab-ı Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenab-ı Hak şehitler için ‘Onlara ölü demeyiniz. Onlar diridir. Ancak siz bilmezsiniz’ diyerek, şehit meslektaşımızın farklı bir yaşama geçtiğini ifade etmektedir. Kahraman kardeşimizi şehit eden insanlık düşmanı iki terörist ise güvenlik kuvvetlerimizce yapılan operasyonda ölü ele geçirilmiştir” diye konuştu.

Öldürülen iki DHKPC’li için “Evet onlar ölüdürler. Dünyaları kararmış, ahretleri de kapkaranlıktır. Onlar iki dünyada da hüsrana uğrayanlardan olacaklardır” diyen Başsavcı Bağcı, şöyle devam etti:

“Meslektaşımızın şehadeti bizleri derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Bu saldırılar bizleri hiç korkutmamıştır ve korkutmayacaktır. Aziz milletimize hizmet için şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağolsun. Şehitimizin ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehitimize Cenabı Hak’tan sonsuz rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun.”

Tören, Başsavcı Bağcı’nın konuşmasından sonra sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle