Hoşgeldiniz  

SANDIKTA SİFTAHI TÜREL YAPTI

Semih Köken | 01 Kasım 2015 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset A- A+

BAŞKAN TÜREL OYUNU KULLANDI  (1) BAŞKAN TÜREL OYUNU KULLANDI  (5)BAŞKAN TÜREL OYUNU KULLANDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde oy kullandı. İşlemlerinin başlamasının hemen ardından okula gelen Türel kendi sandığında oyunu kullanan ilk kişi oldu.

Eşi Ebru Türel ile birlikte Döşemealtı Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oyunu 1006 numaralı sandıkta kullandı. Sabah 08.00’de sandık başına giden Başkan Türel, kendi sandığında oy kullanan ilk kişi oldu. Sandık görevlileri ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Türel özellikle gençlerle ilgilenerek sabahın ilk saatlerinde oy kullandıkları için tebrik etti. Oy kullanan yaşlı bir kadına yardım eden Türel, genç yaşlı tüm Antalyalıların sandık başına gitmesinden dolayı mutluluğu anlattı.

SEÇİMLER DEMOKRASİ BAYRAMI

Seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu söyleyen Başkan Türel “İnşallah hayırlı uğurlu olur. Seçimler bir demokrasi bayramı. Öncelikli olarak bu demokrasi bayramının huzur ve barış içerisinde tamamlanması en büyük dileğimiz. Kazasız, belasız, inşallah olaysız en güzel şekilde, adına yakışır bir demokrasi bayramı olarak bugün 17.00’ye kadar oy verme işlemi tamamlanır. Böylelikle sonuçları hep birlikte öğrenmeye başlarız. Türkiye’nin huzur ve istikrara en çok ihtiyacı olduğu dönemde sandık başına gidiyoruz” dedi.

HAYIRLI UĞURLU BEREKETLİ OLSUN

Vatandaşların seçime olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Başkan Türel “Ben döşeme altında 1006 sandıkta siftah ederek oyumu kullandım. Hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Görüyorum ki, sabahın erken saatleri olmasına rağmen halkımızın seçimlere fevkalade yüksek bir katılımı olacak. Türk milleti özellikle demokrasiye olan bağlılığı vesilesiyle her zaman dünyanın takdirini kazanmıştır. Bugünde bunu bir kez daha teyit edecektir. Ben en önemlisinin seçimlerin sonucunda ülkemizin huzura barışa kavuşmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Türkiye’nin büyük hedefleri olan bir ülke olduğunu ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini kaydeden Başkan Türel sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhuriyetimizin 100. yılı 2023 yılında özellikle Dünya’nın 10. büyük ekonomisi, Avrupa’nın 3. büyük ülkesi olabilecek bir hedefe bugün milletimizin oylarıyla birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz. Tekrar demokrasi bayramının memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle