Hoşgeldiniz  

Sanatçılar bayram coşkusunu katlayacak

Semih Köken | 24 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Sanatçılar bayram coşkusunu katlayacak

ANTALYA’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, sanatçıların konserleriyle katlanacak. Büyükşehir, Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer ve Manavgat belediyeleri, bayramda ünlü isimleri Antalyalılarla buluşturuyor.

Muratpaşa Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda her milli bayramda yüzbinleri bir araya getirdiği Cumhuriyet Meydanı’nda olacak. Yaklaşık 150 sivil toplum örgütünü kapsayan Cumhuriyet için Antalya Elele Platformu’yla düzenlenecek kutlamalar 28 Ekim Cumartesi saat 18.00’de Konyaaltı varyantında fener alayıyla başlayacak. Fener alayı, Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlanacak. Meydandaki kutlamalarda ise saat 19.00’da, ‘Güneye Giderken’, ‘Yine Düştük Yollara’ ve ‘Sözlerimi Geri Alamam’ gibi klasiklere sahip Türk rock müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak. Bulutsuzluk Özlemi’nin ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü sahneye çıkacak.

Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim’deki kutlamalar kapsamında sanatçı Serdar Ortaç’ı Antalyalılarla buluşturuyor. Cumhuriyet Meydanı’ndaki konserin saati ise 21.00. Konyaaltı Belediyesi, 29 Ekim günü Mustafa Sandal konseri düzenliyor. Konyaaltı Belediye binası önündeki konserin başlama saati 20.00. Kemer Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği konserde ise özgün müziğin güçlü sesi Edip Akbayram sahne alacak. Konser 29 Ekim günü saat 20.00’de başlayacak. Manavgat’ta ise pop rock grubu Gripin Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 21.00’de sahneye çıkacak.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

MURATPASA BELEDIYESI, CUMHURIYET BAYRAMI'NDA HER MILLI BAYRAMDA YUZBINLERI BIR ARAYA GETIRDIGI CUMHURIYET MEYDANI'NDA OLACAK. KUTLAMALAR 28 EKIM CUMARTESI SAAT 18.00'DE KONYAALTI VARYANTINDA FENER ALAYIYLA BASLAYACAK. (FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

ANTALYA'DA 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI COSKUSU, SANATCILARIN KONSERLERIYLE KATLANACAK.(SERDAR ORTAC) (fOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 3 indir

ANTALYA'DA 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI COSKUSU, SANATCILARIN KONSERLERIYLE KATLANACAK.(SUMER EZGU) (fOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle