Hoşgeldiniz  

Sanat eserleri göz kamaştırdı

Semih Köken | 23 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Sanat eserleri göz kamaştırdı

AVRASYA Dostluk Kültür Sanat ve Turizm Derneği Antalya Şubesi ile Azize Halk Eğitimi Merkezi (AKHEM) işbirliğiyle, resim ve el sanatları kursuna katılan kursiyerlerin eserleri Aydın Kanza Sanat Galerisi’nde beğeniye sunuldu.

Serginin açılış kurdelesini AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, müdür yardımcıları, Dernek Başkanı Remziye Kıymık, kurs öğretmeni Hamiyet Yakut birlikte kesti. Sergide, 55 kursiyerin kara kalem, yağlıboya, akrilik boya, suluboya çalışması sanat eserleri sergilendi.

Avrasya Dostluk Kültür Sanat ve Turizm Derneği Antalya Şube Başkanı Remziye Kıymık, “Derneğin amacı Türkiye ile Avrupa, Asya ve diğer kıtalar arasında dostluk, kültür, sanat, turizm ve ekonomik ilişkiler kurmak. 1996 yılından beri faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sosyal projelere katkıda bulunuyoruz. Birçok okul projesine imza attık, dar gelirli üniversite öğrencilerinin eğitimlerine maddi katkıda bulunduk” dedi.

Derneğin resim ve el sanatları kursları açarak sanatın her dalına ilgiyi arttırmak için çalışma yaptığına değinen Kıymık, “Dernek binasında haftanın 4 günü resim ve el sanatları eğitimleri veriliyor. Kadınlarımız için sağlık ve hukuki konularda seminerler düzenliyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle