Hoşgeldiniz  

ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYORLAR, YAZ FUTBOL OKULUNA HAZIRLAR!

Semih Köken | 04 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYORLAR, YAZ FUTBOL OKULUNA HAZIRLAR!

Beşiktaş Futbol Okulu Kemer, hem Şampiyonluğu kutluyor hem de yaz sezonunda gerçekleşecek “Yaz Futbol Okulu”na hazırlanıyor.

Kemer’de çalışmaları ile dikkat çeken ve Kemerlilerin büyük ilgi gösterdiği Beşiktaş Futbol Okulu Kemer, Beşiktaş’ın Şampiyonluğunu kutlarken, ayrıca yaz sezonuna da hazırlık yapıyor.

Yaz Futbol Okulu konusunda çalışmalarını tamamladıklarını belirten Beşiktaş Futbol Okulu Kemer Genel Koordinatörü Ozan Güven, öncelikle tüm sporcular ile birlikte Beşiktaş’ın Süper Ligde elde ettiği Şampiyonluğu kutladıklarını belirtirken, “ Beşiktaş Futbol Okulu Kemer olarak Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutluyoruz. Üçüncü yıldızımızı taktık. Beşiktaş Futbol Okulu Kemer olarak da daha da mutluyuz. Sporcularımız bu çatının altında şampiyon takımın coşkusu ile beraber antrenman yapıyorlar. Rengimiz belki siyah beyaz ama biz her zaman tüm renklere açığız” dedi

Yaz sezonu Futbol Okulu hazırlıkları tamam!

Beşiktaş Futbol Okulu Kemer Genel Koordinatörü Ozan Güven, yaz Futbol Okulu olarak, bu yıl ciddi bir çalışma yaptıklarını belirterek, “ Yaklaşık iki yıldan bu yana Kemer’de hizmet veriyoruz. Bunun bir yılını Beşiktaş Futbol Okulu Kemer olarak doldurduk. Kemer halkının ciddi bir ilgisi ile karşılaştık. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eğitimin rengi olmaz ilkesi ile yola çıkarak çocuklarımız da yaz tatili döneminde, üç aylık periyotta tekrardan okulumuzda görmek isteriz. Kemerlilere çok teşekkür ediyoruz. Ciddi bir sayı ve buna bağlı olarak da teknik koordinatörümüz ve ekibimiz ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Artık Okullar yaz tatiline giriyor. Yaz sezonunda Kemer’de yaşayan tüm 6-16 yaş arasındaki tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Biz burada sadece futbol eğitimi vermiyoruz. Burada ayrıca doğruyu, yanlışı, disiplini öğretiyoruz. Çocuklarımızın özgüvenlerini kazanmalarını sağlıyor ve onları mutlu etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle