Hoşgeldiniz  

Şampiyon aşçılardan Gül’e teşekkür

Semih Köken | 13 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Şampiyon aşçılardan Gül’e teşekkür

GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEK OKULU AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN BAŞKANIMIZ GÜL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ İnternet medyasında

ULUSLARARASI İstanbul Mutfak Günleri’nden 23 madalyayla dönen Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e destekleri için teşekkür ziyareti yaptı.
Göynük Mutfak Sanatları MYO Aşçılık Programı öğrencileri, öğretim görevlisi Özkan Erdem ve Celal Aratoğlu rehberliğinde katıldıkları 15’inci Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde farklı kategorilerde 1 altın, 7 gümüş, 11 bronz ve 4 merit madalya kazanarak Kemer’e döndü.
Madalyalı öğrenciler MYO Müdürü Doç. Dr. Cem Oktay Güzeller ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Gül ile yüksekokul öğretim elemanları bölge halkı için gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde de bulundu.
Başkan Gül, eğitime desteğe her zaman hazır olduklarını belirterek, “İlçemizde bu dalda bir yüksekokul olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu okulda geleceğin şef aşçıları yetişiyor. Bu aşçıların Kemer turizmine büyük katkısı olacaktır. Belediyemizin düzenlediği etkinliklerde okulunuzla her zaman işbirliğine hazırız” dedi.
Okulları hakkında bilgi veren MYO Müdürü Doç. Dr. Güzeller de “2017-2018 eğitim öğretim döneminde İkram Hizmetleri Programı ilk öğrencilerini alarak eğitime başlayacak. Yeni öğrencileriyle büyümeye devam eden yüksekokulumuzda ülkemizde önlisans ve lisans düzeyindeki ilk Pastacılık ve Ekmekçilik Bölümünün açılması için de Yükseköğretim Kurulu’na gerekli başvurular yapılmıştır” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle