Hoşgeldiniz  

Samani, “Kimseye Boyun Eğmeyiz” 

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

 AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani seçim çalışmalarını Antalya’nın Konyaaltı ve Aksu ilçesinde sürdürdü. Samani ilk olarak Konyaaltı Uncalı Seçim koordinasyon merkezinde teşkilat ile bir araya geldi ardından Çakırlar Ortaokulu bahçesinde düzenlenen bilim etkinliğine katıldı. Burada çocukların yapmış oldukları icatları inceleyen Samani çocuklarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Çakırlar mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Hüseyin Samani, ziyaretlerin ardından mahalle mitinglerine katılmak üzere Aksu ilçesine geçti.   Aksu İlçesi Fettahlı ve Gökdere mahalle mitinglerine katılan Samani vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

2023’e kadar bu bölgeye yapılacak ciddi yatırımlar ve gelişmelerin hayalleri bile  zorlayacağını belirten Samani, “Bu bölge tıpkı sahil kenarları gibi ileride ciddi anlamda değerlenecek. Bu bölgenin 5-10 yıl sonrasını hayal edebilmek mümkün değil.  Sorunları süratle çözmeye çalışıyoruz.  Bir taraftan belediye başkanımız imar ile ilgili sorunları çözmeye çalışıyor. Öbür taraftan mülkiyet ile ilgili problemlerle ilgili adımlar atılıyor Antalya genelinde çok büyük atılımlar yapıyoruz. Denizden uzak kalan arkada kalan bölgelerin değeri buralarda yapılacak yatırımlarla artacak” ifadelerini kullandı.

Samani Türkiye’nin yükselen ve yıldızı parlayan bir ülke olduğunu belirterek “Para alan emir alır düsturuyla hareket eden bir anlayışa sahip değiliz. Biz özgür ve bağımsız bir ülkeyiz. Kimseye de boyun eğmeyiz. Bugüne kadar IMF’ye borucunu ödeyip de başına olaylar gelmeyen bir ülke yoktur. Biz de borcumuzu ödedik. Bizim ülkemizde de karışıklık çıkarmaya çalıştılar ama başaramadılar” dedi.

Türkiye’yi gezi olaylarıyla Ukrayna ve Suriye’ye çevirmeye çalıştıklarını ifade eden Samani, “10 tane ağacı bahane ederek çıkardıkları olaylarda binlerce ağaca zarar verdiler. Dünyanın bütün ülkelerinde televizyonlar canlı verdi olayları. Yurt dışı kaynaklı bu oyunları bu millet basiretiyle geri püskürttü. Ülkesine Başbakanına geleceğine sahip çıktı. Durmadan ülkenin üzerinde çeşitli yollarla planlar yaparak bizi çökertmeye çalışıyorlar. Ama biz hep dik durduk. Hep de dik duracağız. Milletimizin bize olan desteği oldukça her türlü karanlık güçlere karşı milletle birlikte dik duracağız. Gezi olayları, 17-25 aralık olayları gibi darbe girişimlerine karşı dik durduğumuz gibi 7 hazirandaki ülkenin kaderini belirleyecek seçimlerde de bu basiretli milletimiz bunların hepsine en güzel cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle