Hoşgeldiniz  

SAHTE POLİS GERÇEĞİNE TAKILDI VE YAKALANDI.

Semih Köken | 29 Ekim 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

SAHTE POLİS GERÇEĞİNE TAKILDI VE YAKALANDI.

Dolandırıcıyı Polisin Yazılı Yönlendirmeleriyle Yakalattı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde oturan N.Ş. adlı kadın, cep telefonundan arayarak kendisini ‘polis’ olarak tantıtıp dolandırmaya çalışan kişiyi, eve gelen gerçek polislerin yazılı yönlendirmeleri sonucu yakalattı.

Dolandırıcıyı Polisin Yazılı Yönlendirmeleriyle Yakalattı

ANTALYA‘nın Kemer İlçesi’nde oturan N.Ş. adlı kadın, cep telefonundan arayarak kendisini ‘polis‘ olarak tantıtıp dolandırmaya çalışan kişiyi, eve gelen gerçek polislerin yazılı yönlendirmeleri sonucu yakalattı.

Antalya‘nın Kemer İlçesi’nde oturan kadın, kendisini cep telefonundan arayarak dolandırmaya çalışan sözde polisi, eve gelen gerçek polislerin yazılı yönlendirmeleri sonucu yakalattı.

TELEFONDA KENDİNİ POLİS OLARAK TANITTI

Kemer‘de oturan N.S.’yi oğlunun işyerinde otururken cep telefonuyla arayan kişi kendisinipolis olarak tanıttıktan sonra, terör örgütlerinin kendisini takip ettiğini söyledi. Sözde polisbu durumdan kurtulması için kadının para, altın ve ziynet eşyalarını vermesi gerektiğini söyledi. Durumdan şüphelenen kadın, yanındaki oğluna ‘polisi ara’ diye not yazdı.

GERÇEK POLİS KONUŞMAYI SÜRDÜRMESİNİ İSTEDİ

Oğlunun ihbarı üzerine işyerine gelen polis, kadının dolandırıcıyla konuşmayı sürdürmesini istedi. Dolandırıcının istediğini notlar yazarak polise bildiren kadını polis de notlarla yönlendirdi.

SİYAH ÇORAP İÇİNDE ALTINLAR

Yapılan görüşme sonrası sözde polis kadından para, altın ve ziynet eşyalarını siyah çorap içine koyup, Arslanbucak Mahallesi’ndeki ormanlık alana getirmesini istedi. Bunun üzerine kadın belirtilen yere doğru giderken, polisler de kendisini takibe aldı. Kadın ile sözde polis buluştuğu anda baskın yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcıyı kaçmaya çalışırken yakaladı.

DOLANDIRICI YAKALANDI

48 yaşındaki Bayram Ursavaş olduğu belirlenen sözde polis çıkarıldığı mahkemece ‘telefon dolandırıcılığı’ suçlamasıyla tutuklandı. Yapılan incelemede Bayram Ursavaş’ın geçen hafta da Kemer‘de başka bir vatandaşı 15 bin lira dolandırdığı tespit edildi. Adanave Şanlıurfa‘da da aynı şebekeden olduğu tahmin edilen 4 şüphelinin yakalandığı kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle