Hoşgeldiniz  

SAHNE DİREĞİNDE KONSER

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali’nde konser veren Bülent Serttaş, bir ara sahnenin kurulduğu 7 metrelik platforma tırmanıp türkü söyledi.

Kumluca’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında dün akşam Bülent Serttaş sahneye çıktı. Karatepe Stadı’ndaki konseri Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti Antalya milletvekili adayı Atay Uslu, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, kamu kurumlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar izledi.

Festivalin büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen Yörük Göçü ile başladığını söyleyen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, halkın sahiplenmesiyle festivalin yıllarca devam edecek güzel bir etkinlik olduğunu aktardı. Başkan Çetinkaya, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayanlara plaket verdi.

BÜLENT SERTTAŞ COŞTURDU

Sonrasında sahneye Bülent Serttaş çıktı. Seslendirdiği hareketli türkülerle izleyicileri coşturan Bülent Serttaş, bir ara sahnenin kurulduğu 7 metrelik platforma tırmandı. Bir süre türkülerini buradan seslendiren Serttaş, sonrasında aşağıya indi. Bülent Serttaş, Bodrum albümünden sonra Alaçatı ve Çeşme için yeni hazırladığı albümde çıkacak olan parçayı da okudu.

Konser sonunda sanatçı Bülent Serttaş’a, milletvekili adayı Atay Uslu tarafından çiçek verildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle