Hoşgeldiniz  

Rusya’dan hangi tur operatörü hangi şehirden charter kaldıracak?

Semih Köken | 30 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Rusya’dan hangi tur operatörü hangi şehirden charter kaldıracak?

Rusya’dan Türkiye’ye dönük tarifesiz uçuşların önünün açılmasının ardından, bu ülkede faaliyet gösteren tur operatörleri de programlarını oluşturmaya başladı. Hangi tur operatörü Rusya’nın hangi kentinden sefer düenleyecek? İşte detaylar…
Rus hükümetinin Türkiye’ye dönük tatifesiz uçuş yasağını kaldırmasının ardından, Türkiye’ye operasyon yapmak isteyen tur operatörleri uçuş planlarını oluşturmaya başladılar. Antalya’ya ilk tarifesiz uçuşun 2 Eylül’de düzenleneceği öğrenilirken, tur operatörlerinin uplanlamaları şu şekilde:

CORAL’IN UÇTUĞU ŞEHİR AYISI EKİMDE 15’E ÇIKACAK

Coral Travel: Coral Travel Antalya’ya ilk tarifesiz uçuşu 6 Eylül’de Samara’dan düzenleyecek. Şirket ayrıca, 7 Eylül’de Nizhny Novgorod ve St. Petersburg, daha sonra ise Perm ve Omsk kentlerinden Antalya’ya uçak kaldıracak. Coral, tarifesiz uçuşlar için Royal Flight’ın uçuşlarını kullanacak ve ekim başında Rusya’nın 15 kentinden operason yapar hale gelecek.

PEGAS 4 KENTTEN UÇACAK

Pegas Touristik: Pegas Toutisrik, Moskova, St. Petersburg, Samara ve Yekaterinburg’dan Antalya’ya uçmak için  Rusya Sivil Havacılık Kurumu’dan izin istedi.

NTK INTOURİST THY İLE HAFTADA 5 SEFER YAPACAK

NTK Intourist: NTK Intourist’in Antalya’ya ilk tarifesiz uçuşu 2 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Türk Hava Yolları’nın uçaklarıyla yolcu getirecek olan Inturist, Moskova’dan Antalya’ya haftada 5 sefer düzenleyecek. Şirket ayrıca, St. Petersburg, Yekaterinburg ve Kazan’dan da ek seferler düzenlemeyi planlıyor.

ANEX TOUR AZUR AİR’LE 5 KENTTEN UÇACAK

Anex Tour: Anex Tour kendi hava yolu şirketi Azur Air ile Moskova, Yekaterinburg, Rostov-on-Don, St. Petersburg ve Kaliningrad’dan Antalya’ya uçacak. Her bir şehirden haftada bir uçuş yapacak olan Anex Tour, ilk uçuşunu ise 3 Eylül’de Rostov-on-Don’dan yapacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle