Hoşgeldiniz  

RUSYA VE ORTADOĞU DOSSO DOSSİ’DE

SEMİH KÖKEN | 23 Aralık 2014 | Antalya Haber, Gündem, Turizm A- A+

150 ayrı markanın 2015 koleksiyonu ürünlerinin sergileneceği Dosso Dossi Fashion Show, 30 ülke ile 200 kentten gelecek yaklaşık 5 bin hazır giyim alıcısına ev sahipliği yapacak. Çoğunluğu Rusya coğrafyasından ülkelerin yanı sıra, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden de katılımcılar Dosso Dossi’de yer alacak.

Dünyaca ünlü Victoria Secret mankeni Alessandra Ambrossio’nun baş manken olarak çıkacağı 9 Ocak’taki defilede, 50 profesyonel manken de görev alacak. Dosso Dossi Fashion Show süresince podyumda ve iç standlarda 500 manken görev yapacak, 50 defile düzenlenecek.

RUSYA VE ORTADOĞU DOSSO DOSSİ’DE

Antalya’ya gelecek alıcıların çoğunluğunu Rusların oluşturduğunu belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Türk Cumhuriyetleri, Ukrayna, Irak, Lübnan, Ürdün ve İranlı katılımcılar da burada olacak. Almanya ve İtalya’dan gelen butik sahiplerinin yanı sıra, Sibirya bölgesinin en uç noktası olan Kamçatkalı yatırımcıları da ağırlayacağız” dedi.

İTALYAN ESİNTİLİ PODYUM

Podyum için hazırlıkların devam ettiğini belirten Hikmet Eraslan, “Bu yıl 19’uncu kez gerçekleştireceğimiz defilemiz için Antalya’ya bir moda şehri kuruyoruz. İtalyan stilinden esinlenen şehrimizde moda tutkunlarını bir araya getireceğiz. Akdeniz esintilerini ve bir sahil şehri havasını yansıtacak podyumda farklı kültürlerin ortak sembolü olan bir dikilitaş bulunacak. Akdeniz mimarisinin renkli ve sıcak binaları, otel, kafe, mağaza ve evlerle çevrili olacak podyumumuzu sokak sanatçıları tamamlayacak. Açılış defilemizi tüm katılımcıların izlemesi için de geniş izleme alanı oluşturacağız” diye konuştu.

AMBROSSİO İÇİN ANTALYA TURU

Defile için 8 Ocak günü ABD’den İstanbul aktarmalı Antalya’ya gelecek olan Alessandra Ambrossio için özel Antalya turu gündemde. Antalya’ya özel ilgi duyan ünlü top model, ilk kez kente gelecek.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle