Hoşgeldiniz  

Rus Turist Denizde Can Verdi

SEMİH KÖKEN | 10 Haziran 2014 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Tataristan asıllı Rusya Federasyonu vatandaşı Andrey Piganov (48), eşi Liubov ve kızı Arine Piganova ile geçen cumartesi günü PGS Resort Oteli’ne yerleşti. Pazar günü bir ara tansiyonunun yükseldiği ileri sürülen Andrey Piganov, sabaha karşı bilinmeyen bir saatte denize girdi.

ERKENCİ TURİSTLER GÖRDÜ

Denizde kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtilen Piganov, 06:00 sıralarında denize girmek için sahile gelen diğer otel müşterileri tarafından farkedildi. Otelin su sporlarında görevli gençlerin yardımıyla yaklaşık 70 metre uzaklıktan sahile getirilen Andrey Piganov’un öldüğü olay yerine gelen 112 Acil Servis Sağlık ekibi tarafından tespit edildi.

Olayı duyarak sahile gelen eşi Liubov Piganova (46), ilk önce soğukkanlı tavırla eşinin yüzünü deniz suyuyla yıkadı sonra gözyaşlarına boğuldu. Piganova, otel personeli tarafından teskin edilmeye çalışılırken, “Cenazenin ülkesine götürülmesi için otelin yardımcı olup olamayacağını” sordu. Andrey Piganov’un cenazesi, nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle