Hoşgeldiniz  

Rumen şarkıcı Otilia, EXPO 2016 Antalya alanına kauçuk dikti

Semih Köken | 19 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA) – ROMANYALI şarkıcı Otilia, Türkiye’nin ilk EXPO’su, EXPO 2016 Antalya sergi alanına ‘kauçuk’ ağacı dikti. Proje sunumu dikkatle dinleyip, alanı gezen Rumen şarkıcı, “Çok şaşırtıcı bir alan, projeden çok etkilendim” dedi.
 EXPO 2016 ANTALYA SERGI ALANINI ZIYARET EDEN ROMANYALI SARKICI OTILIA, (FOTODAKI) UNLULER ORMANINA KAUCUK AGACI DIKTI. (FOTO: ANTALYA-DHA)
‘Bilionera’ adlı şarkısıyla dünya listelerini alt üst eden ve Türkiye’de de Serdar Ortaç’ın ‘Balım’ şarkısında düet yapan Rumen şarkıcı 23 yaşındaki Otilia Bruma, konser için Antalya’ya geldi. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın ünlüler ormanı davetini kabul ederek destek veren Otilia, Aksu İlçesi’ndeki sergi alanını ziyaret etti.

Proje ve Yapım İşleri Direktörlüğü’nün sunumunda 1121 dönümlük alanda başta EXPO Tepesi ve EXPO Kulesi olmak üzere sergi alanındaki çalışmaları izleyen Otilia, ünlüler ormanı projesine destek veren sanatçıların klibini izledi. ‘Sanal gerçeklik’ gözlüğüyle sergi alanını gezen ve zaman zaman heyecanlanan şarkıcı, çok etkilendiğini söyledi.

“ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR FIRSAT”

Araçla sergi alanını gezen ve EXPO Gölü yanında kendisini için ayrılan ‘kauçuk’ ağacını diken şarkıcı, isim künyesini ağacın gövdesine taktı ve can suyu verdi. Sempatik hareketleriyle ilgi toplayan Otilia, “Çok şaşırtıcı bir alan. Projeden çok etkilendim. Çocuklar için çok iyi bir fırsat. Her yeri ve her şeyi beğendim. Nereye bakacağımı bilemedim. Gerçekten çok şaşırtıcı buldum. 10 yıldan bu yana şehir merkezinden uzakta, doğaya yakın yaşıyorum. Evimin çevresine de çok ağaç diktim. Yaz aylarında tekrar geleceğim ve diktiğim ağaca bakacağım” dedi.

KENDİ ÜLKESİNE ÇAĞRI YAPTI

Ağaç diktikten sonra kendi ülkesine de çağrı yapan Otilia, “Merhaba Romanya. Burada EXPO için bekliyorum. Burası gerçekten çok şaşırtıcı bir yer. Umarım ve eminim ki sizler de çok beğeneceksiniz” diye konuştu.

Otilia’ya EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle