Hoşgeldiniz  

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevk Edileceğini Öğrenince Kaçtı

Semih Köken | 10 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Sevk Edileceğini Öğrenince Kaçtı

ANTALYA’da psikolojik sorunları bulunan 32 yaşındaki Ahmet Küçük, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceğini öğrenince hastaneden kaçtı.

Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne Sevk Edileceğini Öğrenince Kaçtı, System.String[]
ANTALYA’da psikolojik sorunları bulunan 32 yaşındaki  Ahmet Küçük,  Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceğini öğrenince hastaneden kaçtı.
Olay, 7 Şubat günü saat 14.30 sıralarında  Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Hastalığı nedeniyle ailesiyle birlikte  Alanya İlçesi’nden  Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen  Ahmet Küçük, burada muayene oldu. Sağlık ekipleri tarafından  Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceğini öğrenen Küçük, hastaneden hızla çıkıp gözden kayboldu. Oğlunun arkasından koşan ve yakalamaya çalışan  Mustafa Küçük, başarılı olamadı.

Sonrasında polise giden  Mustafa Küçük, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, “Bir an önce bulunmasını istiyorum. Psikolojik sorunları var. Tedavi için  Manisa‘ya gideceğini öğrenince hızla hastaneden çıkıp gitti. Tüm aramalara rağmen bulamadık. Gören ya da duyanların polise bildirmesini istiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle