Hoşgeldiniz  

RTİB’den Pötürge Belediyesine ziyaret.

Semih Köken | 10 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

RTİB’den Pötürge Belediyesine ziyaret.

Kısa adı RTİB olan Rus Türk İş Adamları Birliği Malatya toplantılarının 3.gününde Malatya’nın şirin  İlçesi Pütürge Belediyesini ziyaret etti.

RTİB Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçeyi gezerek ilçe hakkındaki sorunları Pötürge Belediye Başkanı Sayın Mehmet Polat’dan dinleyerek  , RTİB olarak neler yapılabileceğini birlikte değerlendirdiler.

Pötürge Belediyesine geçen RTİB heyetine çeşitli ikramlarda bulunan başkan Polat ilçenin küçük maketini Plaket olarak RTİB Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan’na taktim etti.

Kısa bir konuşma yapan Pötürge Belediye Başkanı Mehmet Polat,”Rus Türk İş Adamlarını ilçemizde görmek, bizim için çok büyük bir onurdur. Aynı zamanda Sayın Başkanımızın bir Malatyalı olması daha da sevindiricidir. Buraya kadar geldiklerinden dolayı kendilerine Pötürge Halkı adına teşekkür ediyorum. Umarım bu birliktelik hayırlara vesile olur “dedi.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten RTİB Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan “Memleketimde olmaktan çok mutluyum biz Rus Türk İş Adamları birliği olarak yurdun neresi olursa oraya kadar giderek neler yapabiliriz onun derdi içindeyiz. Bugün de yolumuz Malatya’nın ilçesi olan Pötürge’ye düştü. Sayın Başkandan ilçenin sorunlarını dinledik neler yapabiliriz bunları konuştuk. Kendilerine bu davetten dolayı Teşekkür ederim” dedi.

RTİB Yönetim Kurulu Başkanı Naki Karaaslan , Pötürge Belediye Başkanı Mehmet Polat’a RTİB adına Plaket takdim etti.

Pötürge Belediye sınırları içinde bulunan Nemrut Dağı’na çıkan RTİB heyeti Tarih ile iç içe güzel vakit geçirirken Nemrut Dağı hakkında kendilerinden bilgi aldılar.

Pötürge Belediye Başkanı dönüşte RTİB heyetini bir akşam yemeği vererek uğurladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle