Hoşgeldiniz  

Rixos Hotels, 20’nci yaşını kutladı

SEMİH KÖKEN | 01 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Rixos Hotels, 20’nci yaşını kutladı

RIXOS Hotels’in 20’nci yılı, Rixos Premium Belek’te düzenlenen gala gecesiyle kutlandı.

Semih Köken paylaştı: 30 Kasım 2019 Cumartesi

Rixos Hotels’in kuruluşunun 20’nci yılı dolayısıyla düzenlenen geceye, 20 ülkeden 300 tur operatörü ve seyahat acentesinin üst düzey yöneticileri, iş insanları ile 10 yıl ve üstü tatillerinde Rixos Hotels’i tercih eden davetliler katıldı. 20’nci yıl galasında İstanbul Senfoni Orkestrası ve DJ Mert Hakan sahneye çıktı.

Semih Köken paylaştı: 30 Kasım 2019 Cumartesi

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, gecede yaptığı konuşmada, Antalya’nın dünyanın en güzide kentlerinden biri olduğunu, tarihi, doğası ve fiziki çehresi ile çok özel bir kent olduğunu söyledi. Antalya’da 20 yıl önce küçük bir serüvenle yola çıktıklarını belirten Fettah Tamince, bugün çok önemli bir dünya markası olma yolunda yürüdüklerini kaydetti. Yürüyüşe devam ettiklerini anlatan Tamince, “İnşallah ülkemize çok önemli bir marka kazandırmış oluyoruz. Bu marka Türk turizmi, Türk konaklama sektörü ve Türk turizminde çalışan emektarlar için iyi bir örnek olur. İnşallah bizden çok daha başarılı markalar da bu şehirde ve ülkede olur” dedi.

 

 

Bugün itibarıyla Rixos’u seven, Rixos’a bağlı 1 milyon misafirleri olduğunu kaydeden Tamince, “Biz Asya, Ortadoğu ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde çalışmalar yapıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana bizi biz yapan, ailesinden daha üstün gören çalışanlarımız var. Onlar daima ‘işletmelerimizi daha ileriye nasıl götürürüz’ çabası içerisinde oldular. Bizi biz yapan diğer hususlardan bir tanesi de değerli ortaklarımız. Bizi tavsiye eden tur operatörlerine, seyahat acentelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gala gecesinde, 10 yıldan fazla süredir tatillerini Rixos otellerinde geçiren Başkurdistan Cumhuriyeti’nden Tatiana Sologub, Fettah Tamince’ye ülkesine ait geleneksel kıyafet hediye etti. Fettah Tamince, kıyafeti sahnede giyerek teşekkür etti.

Semih Köken paylaştı: 30 Kasım 2019 Cumartesi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle