Hoşgeldiniz  

RİOS VE HİMEROS OTELLE KARNAVALDA BÜYÜK ÖDÜL

Semih Köken | 20 Haziran 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

RİOS VE HİMEROS OTELLE KARNAVALDA BÜYÜK ÖDÜL

Kemer ve İstanbul da yatırımları ve otelleri bulunan SNT Group otelleri Kemer Karnavalına damga vurdu. 17-18 -19  Haziranda Kemer de düzenlenen Kemer Altın Nar festivaline katılan Rios ve Himeros otellerine büyük ilgi gösterildi.

Kemer karnavalı kapsamında  düzenlenen kortejde  görkemli bir şekilde hazırlanarak süslenen büyük tırlar üzerinde  animasyon ve  müziklerle zenginleştirilen Rios ve Himeros otelerinin tanıtımı yapılırken dans eden animatörler  karnavala katılanlara küçük hediyeler dağıttılar.

Üç gün süren karnavalda birbirinden ünlü sanatçılar sahne alırken havai fişek ve müzik gösterileri büyük ilgi gördü.Kemerin  nufusunun beşe katladığı   karnavalın son gününde Ünlü Sanatçı Volkan KONAK  sahne alırken  konser sonunda Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Karnavala katılanlara başarı ödülleri verdi.

Rios ve Himeros  otellerinin Karnavala başarılı bir şekilde  katılımlarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül den ödülü aldı. Törende Sahneye çağrılan  SNT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat  beye ödülünü Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül takdim ederek katılımlarından dolay teşekkür etti.

Ayrıca Rios Himeros karnaval organize büyük katkı sağlayan Sedat bey Rios ve Himeros ailesine çok teşekkür ederek ekibine  çok katkı sağlayan  SNT GROUP Teknik Müdür koordinatörü Sezai beyede  ayrıca teşekkürlerlerini unutmadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle