Hoşgeldiniz  

Ramazan Çarşısı’na yoğun ilgi

Semih Köken | 12 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ramazan Çarşısı’na yoğun ilgi

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içerisindeki Ramazan Çarşısı, giyimden gıda stantlarına, pamuk helvacısından macuncusuna unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geceleri yaşanıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan nostaljik Ramazan Çarşısı’nda macuncu, elma ve pamuk şekerci miniklerin vazgeçilmezi olurken, büyükler ise yöresel ürünlerden kuruyemişçisine kadar esnaftan iftarlık ve sahurluk alışverişini yapıyor. Çarşı aynı zamanda giyim, gıda ve kitap satış stantlarıyla alışverişin merkezi haline geldi.

ÇOCUKLARA ÖZEL EĞLENCE

Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim merkezleri de geleneksel Ramazan etkinliklerinde çocuklara özel aktiviteler sunuyor. Aile Eğitim merkezlerinin kurduğu stantta boyama atölyesi, ritim atölyesi ve oyun alanı ile çocuklara keyif dolu saatler yaşatıyor. Boyama atölyesinde eğitmenler eşliğinde resim ve yüz boyama etkinliği yapan çocuklar ayrıca oyun konsolları ile de eğlenceli vakit geçirdi. Büyükşehir İtfaiyesi de kurduğu stantla itfaiye çalışmalarına yönelik farkındalık yaratıyor.

MUSTAFA DEMİRCİ DUYGULANDIRDI

Antalyalılar bir yandan çarşıyı gezerek nostalji yaşarken diğer yandan şenlik alanındaki etkinliklerle de Ramazan gecelerini en güzel şekilde yaşıyor. Her akşam birbirinden farklı etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan Karaalioğlu Parkı son olarak sanatçı Mustafa Demirci’yi ağırladı. Mustafa Demirci seslendirdiği birbirinden güzel ilahi ve tasavvuf eserleriyle duygulu anlar yaşattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle