Hoşgeldiniz  

RAMAZAN AYINDA BU GARİPİN CANINI YAKTINIZ

SEMİH KÖKEN | 25 Mayıs 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

RAMAZAN AYINDA BU GARİPİN CANINI YAKTINIZ

Kemerin seçilmiş belediye Başkanı Necati Topaloğlu yıkımlara devam ederken Ramazan ayında engelli bir vatandaşın ekmek teknesini ortadan kaldırdı.

Yıllardır aynı yerde tezgahının başında evine ekmek götürmek için çalıştığını söyleyen Tuna Dağlı “ben %56 engelliyim benim ekmek parama göz diktiler .Ben CHP li MHP lİ değilim ama o dönemin Belediye Başkanı Mustafa Gül bana bu tezgahı verdi üç beş kuruş nafakamı çıkartıyordum .Ama necati Hoca geldiği günden itibaren benimle uğraşıyor ekmeğimi elimden aldı başkasına söz vermiş aynı şekilde Pelit te de yaptı Pelit şu anda femç oldu yatıyor ailesi ağlıyorRabbim şu Ramazan gününde bize yaptıklarını cezasız bırakmasın” diyerek isyan etti.

Meyve tezagahı Kemer belediyesi ekiplerince toplanan yerin yakında başka bir sahışa söz verildiğini dile getiren Tuna Dağlı bunlarmı hizmet decek bize diye haklı isyanını dile getirdi.

Bilindigi gibi CHP , AK PARTİ ve sonunda DSP de durabilen Necati hocaya duyulan sevgi selinin yerini nefret alırken Necati hocanın üç kişinin elinde oyuncak olduğu dile getiriliyor.

Daha bir gün önce Kemer Atatürk Bulvarında yapılan kanunsuz yıkım ve onun ardından çıkan olaylardan sonra Necati Hocaya oy verenlerin bin pişman oldukları gözlerden kaçmazken Başkan Yardımcıları ve Hocaya kumanda edenlerin pazar yeri dahil bir çok tezgahtan rant çıkartmaya çalışmaları gözlerden kaçmıyor.

YAZIKLAR OLSUN SİZİN ZİHNİYETİNİZE

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle