Hoşgeldiniz  

PROTOKOLDEN ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

Semih Köken | 28 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

PROTOKOLDEN ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ


DSC_9256 DSC_9266 DSC_9268 DSC_9269 DSC_9272 DSC_9274 DSC_9279 DSC_9280 DSC_9283 DSC_9284Taziye ziyareti için Kemer’e gelen Antalya Valisi Muammer Türker’i ve beraberindekileri Kemer Jandarma Garnizonda Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan,Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Ali Saydam ve eşleri karşıladı. Daha sonra protokol şehit evine geçti. 
Diyarbakır’ın Sur İlçesinde meydana gelen saldırıda şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın’ın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşayan aileyi yalnız bırakmayarak acılarını paylaşıp ortak olmaya çalışan; Protokol üyeleri baş sağlığı dilediler acılı Anne ve Eşi teselli ettiler.
Şehit Serdar Akın’ın Kemer Aslanbucak Mahallesindeki evinde yapılan taziye ziyaretine, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Antalya Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Deniz Kıdemli Albay İlhan Kayış, Antalya Alay 2. Yardımcı Komutanı Albay Fatih Üstündağ, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Ali Saydam katıldı.
Şehit Annesi Fikriye Akın ve Eşi İclal Akın yas evine gelen protokolün taziyelerini kabul etti. Şehidin ailesinin Aslanbucak Mahallesi’nde yaşadığı ev Türk bayraklarıyla donatılmıştı. Taziye evinde hazır bulunan Hoca tarafından şehidin ruhuna Kuran’ı Kerim başta olmak üzere dualar hediye edildi, Duaları Kemer Müftüsü Ayhan Ermiş okudu. 
Büyük bir acı yaşayan Akın ailesini ziyaret ederek acılarını paylaşıp ortak olmaya çalışan Antalya Valisi Muammer Türker; aile büyüklerine ve eşine baş sağlığı dileklerinde bulunarak bir süre sohbet etti. Vali Türker “Devletimiz, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz her zaman emrinizdeyiz, bir isteğiniz arzunuz olursa kapımız her zaman açık, başınız sağ olsun Allah Rahmet eylesin” dedi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise aileye baş sağlığı dileklerinde bulunurken, ailenin her türlü sorunlarında yardıma hazır olduklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle