Hoşgeldiniz  

PROF DR DURAN CANATAN’DAN BAŞKAN GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Semih Köken | 31 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

PROF DR DURAN CANATAN’DAN BAŞKAN GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı (AKHAV) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Duran Canatan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e, CHP’ye katılımı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gül de, “Yuvaya döndük. İlçemize en iyi hizmeti vermeye CHP çatısı altında devam edeceğiz” dedi.
Başkan Mustafa Gül’e çalışmaları hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Canatan “Evlilik öncesi talasemi testi sayesinde 5 bin yeni hastanın doğumunun önüne geçildi. TALASEMİ hastalarına daha kaliteli bir hayat sunmak için hazırlandığımız Endokrin Komplikasyonlarının Tanısı ve Tedavisi Projesi, Avrupa Birliği’nden hibe kazandı. Tamamlandığında Antalya’dan sonra Avrupa’daki ve dünyanın diğer ülkelerindeki talasemi hastalarının daha iyi takip ve tedavi edilmeleri sağlanacak. Böylece hastaların yaşam kaliteleri ve süreleri uzayacaktır. Talasemili olmayanlar gibi eşit bir yaşam sunmak istiyoruz. Bu nedenle projenin kısa adı da eşit yaşamı vurgulamak için Equality olmuştur” dedi.
Başkan Mustafa Gül ise, “Uluslararası alandaki başarılarınız için sizi kutluyorum. Halk sağlığı adına yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Biz de üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle