Hoşgeldiniz  

Polonyalı heyetten Gül’e ziyaret

Semih Köken | 31 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Polonyalı heyetten Gül’e ziyaret

ANTALYA Kemer’in Polonya’daki kardeş kenti Ostroleka’dan bir grup öğretmen Kemer’de misafir ediliyor. Ostroleka 3’üncü Lisesi’nin müdür ve 2 öğretmeni Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.

 

Kemer’in Polonya’daki kardeş kenti Ostroleka kentinden Ostroleka 3’üncü Lisesi, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kardeş okul oldu. Bu kapsamda Kemer’e gelen Okul Müdürü Waldemar Salıs ile öğretmenler Halina Bartlosze ve Izabela Salıs, Kemer Belediyesi’nin destekleriyle ilçede ağırlanıyor.

 

Polonyalı heyeti Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Tekinturhan ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti. Kemer’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiklerini ve çok memnun kaldıklarını belirten heyet, misafirperverliği için Gül’e teşekkür etti.

 

Kemer’in kardeş kent heyetlerini ilçede ağırlamaktan onur duyduklarını kaydeden Başkan Gül, “Eğitimde uluslararası işbirliği çok önemli. İlçemizden öğrenciler Polonya’ya gidecek. Oradaki öğrenciler de buraya gelecek. Böylece çok verimli bir kültür alışverişi sağlanacak. Buraya gelen yabancı öğrenci ve öğretmenler ülkelerinde gönüllü turizm ve tanıtım elçimiz oluyor. Bu da ilçemiz turizmine önemli katkı sağlıyor. Kardeş kent ilişkilerini çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle