Hoşgeldiniz  

Polat Keser bonservisini aldı

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Polat Keser bonservisini aldı

ANTALYASPOR’da 8 sezon forma giyen ve 2015-2016 sezonunu Tokatspor’da tamamlayan kaleci Polat Keser, takımıyla olan sözleşmesini karşılıklı feshetti.

Kırmızı beyazlı ekipte Oscar Cordoba ve Ömer Çatkıç gibi uluslararası kariyere sahip kalecilerin arkasında yedek bekleyen 31 yaşındaki Polat Keser, Adanaspor ve Hatayspor’un ardından Tokatspor’a transfer olmuştu. Tokatspor’da başarılı bir sezon geçiren Keser, 2017’de bitecek sözleşmesini karşılıklı feshederek takımdan ayrıldı.

Başta PTT 1. Lig olmak üzere birçok takımdan teklif aldığını belirten Polat Keser, “Antalyaspor’da çok mutluydum, ancak önümde iyi kaleciler olduğu için forma şansı bulamıyordum. Hatayspor ve Tokatspor’da geçirdiğim iki sezonda yeterince şans buldum. Şu anda tatildeyim ve antrenmanlarımı sürdürüyorum. Önümüzdeki sezon için ciddi teklifler var. PTT 1. Lig takımlarından da teklif aldım. Kısa sürede benim için en iyi olduğuna inandığım teklifi kabul ederek yeni takımımın sezon başı kampına katılacağım” dedi.

ANTALYASPOR'DA 8 SEZON FORMA GIYEN VE 2015-2016 SEZONUNU TOKATSPOR'DA TAMAMLAYAN KALECI POLAT KESER, TAKIMIYLA OLAN SOZLESMESINI KARSILIKLI FESHETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle