Hoşgeldiniz  

PERİNÇEK “SULTANLAR YIKILACAK”

SEMİH KÖKEN | 25 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin Antalya mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı, ”Ayaklar baş olacak, sultanlar yıkılacak” dedi.

Doğu Perinçek, partisinin Antalya mitingini Konyaaltı Kent Meydanı’nda yaptı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı mitinge davul korosu eşliğinde çıkan Perinçek, Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak tanımadığını söyledi. Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Mayıs’ta Vatan Partisi’nin miting yapacağı meydanı istediğini belirten Perinçek, ”Şimdi de o Tayyip Erdoğan bütün yıkılan sultanlar gibi, yıkılan keyfi yönetimler gibi, pervasız, hukuku çiğnemede fütursuz. Adana’da Vatan Partisi’nin mitingi var. Başvuru yapmış. İlçe seçim kurulu ‘Uğur Mumcu Meydanı 29 Mayıs’ta Vatan Partisi’nindir’ diye karar vermiş. Ankara’da bir sultan ‘Hayır’ diyor ‘Orada ben miting yapacağım’. O gitsin Teksas’ta miting yapsın. Teksas’ta yapabilir. Ona Adana’da miting yapamayacak. Size söz veriyorum. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre, seçim kurulu kararlarını bu Tayyip Erdoğan çiğnemeye kalkıyor” diye konuştu.
Devletçi ve karma ekonomiyle ülkeyi refaha kavuşturacaklarını anlatan Perinçek, ülkenin iş gücünü çalıştıracaklarını söyledi. Perinçek, “O kaynaklarla saray yapmayacağız. O Tayyip Erdoğan’ın oturduğu sarayı Türkiye’nin bilim ve araştırma merkezi haline getireceğiz. O saraydan çıkarıp yüce divan sandalyesine oturtacağız” dedi.
Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ prensibini hayata geçireceklerini anlatan Perinçek, “O kurdukları saray, AKP iktidarının mezarı olacak. Ayaklar baş olacak, sultanlar yıkılacak” dedi.
Mitingin sonunda milletvekili adaylarıyla el ele veren Perinçek’e Yörük poşusu takılıp Isparta’dan gönderilen Göktürk dilinde bir tablo hediye edildi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle