Hoşgeldiniz  

Penguen ve Yunuslarla Tanışma Zamanı

Semih Köken | 18 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Penguen ve Yunuslarla Tanışma Zamanı

ANTALYA’nın turistik bölgesi Belek’teki The Land of Legends Theme Park’ın sevimli ev sahipleri yunus ve penguenler, tatilcilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

‘Luna’, ‘Honey’ ve ‘Lena’ adlı yunusları yakından görmek isteyerler, rezervasyon yaptırarak tanışma ve yüzme sırasına girebiliyor. Aynı şekilde penguenlerle tanışmak da mümkün. Sezonun sona ermesinin ardından park içi etkinliklerin kapandığını, fakat kış aylarında birtakım etkinliklerin devam edeceğini belirten The Land of Legends Theme Park Pazarlama Direktörü Pınar Pehlivan, yunuslarla yüzme, yunuslarla tanışma, seatrek (sualtı safarisi), snorkeling (şnorkelle yüzme) ve penguenlerle tanışma etkinliklerinin aralıksız yapıldığını söyledi.

Parkın yeni sezona kadar kapalı olacağını bu nedenle şovların gerçekleşmediğini kaydeden Pınar Pehlivan, “Yunus ve penguenlerle tanışma ile yüzme etkinlikleri devam edecek. Özel gruplar için de yunus şov gerçekleştirebiliyoruz. Aynı zamanda su altında evlenme teklifi, foto çekimi ve özel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Tatilciler penguen ve yunuslarla tanışma seanslarına bayılıyor. En çok ilgiyi bu seanslar çekiyor” dedi.

Yunuslarla yüzmenin 75, tanışmanın ise 50 dolar olarak ücretlendirildiği The Land of Legends Theme Park’ta, seatrek 50 dolar, snorkeling 10 dolar ve penguenlerle tanışmanın ücreti ise 25 dolar olarak açıklandı. The Land of Legends Theme Park’ta kış sezonu süresince etkinliklerden faydalanmak için ekstra giriş bileti alınması gerekmiyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle