Hoşgeldiniz  

Pal City Vali Konakları’nın temeli atıldı

Semih Köken | 17 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Pal City Vali Konakları’nın temeli atıldı

ANTALYA’da eski vali yardımcısı Turan Eren’in kurduğu ve yönetim kurulu başkanı olduğu Pal City Yapı Kooperatifi’nce, Döşemealtı’nda 402 konuttan oluşan ve lüks konutların olacağı Pal City 2 Vali Konakları projesinin temeli atıldı. Projede eski bakanlardan milletvekillerine üst düzey çok sayıda isim bulunuyor.

ANTALYA'DA ESKI VALI YARDIMCISI TURAN EREN'IN KURDUGU VE YONETIM KURULU BASKANI OLDUGU PAL CITY YAPI KOOPERATIFI'NCE, DOSEMEALTI'NDA 402 KONUTTAN OLUSAN VE LUKS KONUTLARIN OLACAGI PAL CITY 2 VALI KONAKLARI PROJESININ TEMELI ATILDI.(fOTO:ANTALYA-DHA)
125 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek 402 konutlu Pal City 2 Vali Konakları’nın temel atma törenine Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren ve davetliler katıldı. Proje hakkında Turan Eren tarafından bilgi verildikten sonra temel atma töreni gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve katılımcılar temele nazar boncuğu ve bozuk para da attı. Temel atma töreninde Antalya Zihinsel Engelliler Ritim Grubu’nun müzik gösterisi beğeniyle izlendi.
PAL CİTY KONAKLLARI
Pal City Vali Konakları projesinin İzmir’deki 200 konutluk ilk etabının yıl sonunda teslim edileceğini belirten Turan Eren, 2’nci etap için 7 farklı konut tipinde 402 konut yapılacağını kaydetti. Konakların bulunduğu alanın şehir merkezine yakın olduğunu belirten Turan Eren, “Döşemealtı ve Antalya’nın tarihine, mimarisine saygı duyarak tasarladık. Pal City 2 Vali Konakları’nda oturanlar artık evlerine tarihi Hadrian (üç kapılar) Kapısı’ndan girecek. Projenin etrafını çevreleyen bisiklet ve koşu yolu ile 12 ay doğal ortamda spor yapabilme imkanınız olacak” dedi.
ESKİ BAKANLAR VE ÜST DÜZEY İSİMLER
270 bin liradan 1.5 milyon TL’ye kadar değişen fiyat ve özelliklerde konut ve villalar olduğunu aktaran Turan Eren, üyeler arasında eski bakanlar, valiler, vali yardımcıları, hakimler, savcılar, büyükelçiler, milletvekilleri gibi isimler bulunduğunu dile getirdi. Eren, “2+1, 3+1, tek katlı müstakil villa, müstakil dubleks villa, havuzlu tek katlı müstakil villa, havuzlu dubleks müstakil villa, ikiz villa gibi 7 farklı konut tipinin yer aldığı projede her türlü yaşam standardına uygun daireler yer alıyor. 2018 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilecek projemizde 150 m2 2+1 daireleri 270 bin TL’den satışa sunduk” dedi.
Yoğun katılımın olduğu törende projenin detaylarını ve her geçen gün artan bölgenin önemine vurgu yapan Eren, sözlerini söyle devam ettirdi:
“Döşemealtı’nın önümüzdeki 5 yıl içersinde Antalya’nın en değerli bölgesi olacağını tecrübelerime dayanarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Döşemealltı, Antalya Kuzey Çevre Yolu, Batı Bağlantı Yolu, Hızlı Tren gibi birçok önemli projenin kesişim noktasında yer alması sebebi ile değeri daha da artacaktır. Antalyalılar ve tatilcilerin çok iyi bildiği nem ve sıcaklık sorununu burada neredeyse hiç yaşamıyoruz. Rakım farkımızdan dolayı merkeze göre yüzde 30 daha az nem, merkeze göre 6 derece daha serin bir hayat yaşıyoruz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle