Hoşgeldiniz  

PAÇAÇI ŞEMSİ DUALARLA AÇILDI

Semih Köken | 28 Eylül 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

PAÇAÇI ŞEMSİ DUALARLA AÇILDI

Kemerin  başarılı genç iş adamları Erol Ayazgök ve Şaban Adaletli ’nin sahibi olduğu Paçacı Şemsi Kemerde , açıldığı dakikadan itibaren büyük beğeni topladı. İnsanların kemik gelişimine büyük faydası olduğu bilinen, hatta doktorların kırık ve çatlaklarda ilaç olarak verdiği paça çorbasının, 42 yıldan bu yana Antalya’nın damak tadı olduğunu söyleyen işletmeciler  “Antalya’nın markası Paçacı Şemsi’nin Kemerde  şubesini açmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi. Genç işletmeciler çorbanın dışında kuyu tandır, kelle, et döner ve tatlı çeşitlerinin de bulunduğunu söyledi.

Açılışa Kemer Ak Parti Belediye Başkan  adayı Yusuf Üras , Kemer Belediye Başkan vekili Semih Top , Meclis Üyesi Recep  Yılmaz , Chp İlçe  teşkilatı Ak Parti gençlik  kolları ve birçok Kemerli sima katılarak hem damak tadlarına vardılar hem de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Kemer Posta hanesinin yan tarafında hizmete giren Paçaçı Şemsi günün her saati açık  olacak ve 7/24 hizmetine en iyi şekilde devam edecek diyen İşletme sahibi Erol Ayazgök  “Amacımız Kemere hizmet etmek bunun için Antalya nın en iyi markasını kemere getirdik . Açılışımıza katılan katılamayan çelenk çiçek yollayan bizzat arayarak ve mesaj yolan güzel temenni dileklerini bize bir şekilde ulaştıran herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Bizde AYIŞIĞI GAZETESİ ve  www.kemerhaber.com olarak  Yeni açılan işyerine bol kazançlar dileriz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle