Hoşgeldiniz  

ÖZEL KALEMLER YEMEKTE BULUŞTU‏

SEMİH KÖKEN | 06 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’daki kamu kurumları ve belediyelerde çalışan Özel Kalem Müdürleri bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda buluşan Özel Kalem Müdürleri, yüzyüze tanışma imkanı buldu. Antalya’da ilk kez düzenlenen etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ramada Otel’de gerçekleyen tanışma ve kaynaşma yemeğine Antalya ve ilçelerindeki kamu ve kurum kuruluşlarından 150’ye yakın özel kalem çalışanı katıldı. Kendilerini tek tek tanıtan özel kalem çalışanları, sohbet etti. Davetliler daha sonra Tuğba Karakuş’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde dans ederek eğlendi.

Programı organize eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Özel Kalem Müdürü Gülseren Durmuşoğlu, Antalya’da ilk kez yapılan bu buluşmaya öncülük etmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Durmuşoğlu, “Özel kalem çalışanları olarak işimiz gereği her gün birbirimizle konuşuyoruz. Birbirimizi merak ediyorduk. Bugün seslerimizden tanıdığımız özel kalemler ile bizzat yüz yüze tanışmış ve kaynaşmış olduk. Çok güzel bir ortam yakaladık. Buluşmalarımızı tekrarlayacağız” dedi.

Tanışma yemeğinden duydukları memnuniyeti dile getiren davetliler Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, bir daha ki buluşmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiözel kalem  müdürleri toplantı (1) özel kalem  müdürleri toplantı (2) özel kalem  müdürleri toplantı (5)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle